44% 24 szavazat
A fekete kígyó legendája

A fekete kígyó legendája

Black Snake: La légende du serpent noir
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
28
Szereplők (28)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Komikus film az első afrikai és francia szuperhős kalandjairól, melyben rengeteg klisét és a hős útjának paródiáját láthatjuk.

(Hupka Adrián)

Zene: Skread
Ország: Franciaország
Premier: 2019.02.15. | Netflix (2022.06.21.)

Hol nézheted

 
2023.02.25 cynicalrealist

legújabb vélemény

Fekete Mamba, Párduc, humor, leves

Ez a film az első perctől az utolsóig paródia és bohóckodás, leöntve nagy adag francia, önkritikus humorral. A néző tényleg csak kapkodja a fejét, hogy az egyik pillanatban a Kill Billt ekézi, a következőben a James Bond-filmeken gúnyolódik, aztán a Marvel szuperhősös alkotásait kezdi ki, majd a francia gyarmati, illetve államigazgatási gondolkodást állítja pellengérre. Komolyan venni semmiképpen sem szabad – persze, ha valaki nem nyitott vagy nem kész ennek élvezésére, esetleg nem szereti ezt a műfajt, az csalódni fog. Az is kétségtelen, hogy a mozgóképek infantilizmusát mérő Dumb-és-Dumber skála szerint 0,5 és 1 között van a film, azaz elég fárasztó, így bár az 5 csillag jár neki, zseniálisnak talán túlzás lenne nevezni.

1
 
2022.06.22 googk

Semmi sem megy jól ebben a filmben. Semmi sem vicces, a színészi játék nagyon gyenge szinte minden színésznél, a rendezés nagyon rossz és tele van nem vicces vulgáris viccekkel... Kár, mert Thomas N'Gijol általában nagyon jó... Nem értem, hogy csináltak egy ilyen befejezetlen filmet.

0

A film összbevétele 1 190 994 dollár volt (imdb.com).

#1