58% 39 szavazat
A csodák könyve

A csodák könyve

La chambre des merveilles
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
26
Szereplők (26)
13
Képek (13)
3
Videók (3)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Egy anya merész vállalkozásra indul, hiszen bármit megtenne azért, hogy fia végre felébredjen a kómából. Louis balesete után Thelma elhatározza, hogy megteszi azt a 10 dolgot, amit a srác még a naplójába jegyzett fel. 10 olyan kaland, amelyet Louis még halála előtt át akart élni. Az asszony… Több


Forgatókönyvíró: Juliette Sales, Fabien Suarez
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2023.09.14. | Telekom TVGO (2023.12.14.)
Forgalmazó: Vertigo

Hol nézheted

Alexandra Lamy
Alexandra Lamy
Muriel Robin
 
2024.01.24 Ahoj poplacsek

legújabb vélemény a nap véleménye

4/10 – A pszichológus énem megkínozva sír a sarokban

Valahol 20-30 perc környékén majdnem lekapcsoltam, de végül nem bánom nagyon, hogy végignéztem. De azért egy kicsit mégis. Halálos beteges bakancslistás filmekkel tele a padlás, itt most kicsit más a felállás, mert egy gyerek esik kómába, és anyu áll... Teljes kritika

3
 
2023.09.19 Chosen Nézhetetlen

LMBTQ, szivárvány

Sajnos a filmet láttam először, nem a könyv borítóját (szivárványos). A sztori akár jó is lehetne, ha nem lenne átitatva szivárványporral, keresztényüldözéssel és más LMBTQ agymosással. Olvasom, hogy igazi családi film!?!?!? Csak nem Igazi családoknak, hanem ennek az új beteg ideológiának. Történelmi tény, hogy minden új ideológiába milliók haltak erőszakos halált, ennek is ez lesz a vége az „elfogadás” jegyében.

2
4
 
2024.01.01 mulholland2

Chosen hülyesége

Ne foglalkozzatok ennek a Chosennek a kritikájával. LMBTQ-t és keresztényüldözést emleget. De látszik, hogy nem látta a filmet, mert hogy ebben egyik sincs :). Ez egy kellemes, lélekemelő játékfilm, ami arról szól, hogy egy anya megpróbálja teljesíteni a kómába esett fia füzetbe leírt listáját. Szerintem nagyon kedves film, és érdemes megnézni. Hülyék meg ugye mindenhol akadnak. :)

1
 
2023.09.15 Zoltán

A karakterek szerethetőek, a történet pedig az elejétől a végéig leköti az embert. Ez egy jó hangulatú film, amely tökéletes egy hangulatos estére.

0
 
2023.09.14 emiel

Tökéletes választás egy családi mozi estére, vagy amikor egy kis szünetre van szükséged a hétköznapokból. A csodák könyve emlékeztet minket a történetmesélés szépségére és a hétköznapokban rejlő csodákra.

0

A film 2 514 340 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 1 233 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1
 

A La chambre des merveilles Julien Sandrel azonos című regénye alapján készült, amelyből 320 000 példányt adtak el Franciaországban. Lisa Azuelos nem olvasta a regényt, amikor megjelent, és nem is akarta elolvasni a film elkészítése előtt, inkább a Juliette Sales és Fabien Suarez által írt forgatókönyv alapján dolgozott. Valójában ez az első olyan filmje, amelynek nem ő a forgatókönyvírója.Szerző: szarka84

#2