Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Bosszútól fűtve (2013)

Dead Man Down
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
18
Képek
1
Videók

Galéria (18)

Videók (1)

 
Cipőket boxoló   2023. 04. 22.

legújabb vélemény

1
Ütős

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Colin Farrell és Noomi Rapace jutalomjátéka. Gengsztersztori vendettával jól megfűszerezve. Vannak hibái, de ez nem számít, hiszen ki lehet rajta kapcsolódni, és ez a lényeg. Jó képek és zseniális akciójelenetek. Ennyi! Ajánlom megnézésre. A többi nem számít!

 
Sabnock Sanatory   2023. 04. 11.

3
Vendetta véresen!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Egyik nagyon nagy kedvencem, maga Noomi Rapace, és bevallom, most sem csalódtam benne...... Niels Arden Oplev a A dán származású direktor legújabb filmjében is együtt dolgozik a svéd krimi-trilógiából ismert, és persze svéd származású Noomi Rapace-sz... teljes kritika»

 
hsanya182   2015. 09. 14.

1

Elég unalmas, felejtős film. Aki akciófilmet szeretne nézni az felejtse el, üres hangulatú misztikus film, a cselekedetekhez nem sok logika fűződik, szereplők játéka is csak olyan közepes. Egyedül a bosszú után érzett vágy és ebből következő cselekmé... több»

 
indingo   2017. 11. 09.

0

Valami úgy hiányzott a filmből Eléggé szabdalt volt a történtet nem volt valami egységes. Colin Farrell javított rajta valamit, de nem rágtam le a 10 körmömet közben.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

0

Addig tetszett a film, amíg a pali és a csaj ismerkedtek. A két terasz közti telefonálgatás, levélküldés ilyesmi, meg az indok is amiért a vágott arcú lány felkereste a pasit. Utána már eléggé ellaposodott a történet.

 
Kyuuseishu   2017. 04. 25.

0

A film a klasszikus beépülős-bosszúállós történetvezetést követi, Colin Farrell jól hozza a tipikus hallgatag főhőst. A romantikus szál kifejezetten jó tempóban bontakozik ki, bár az akciójelenet viszonylag kevés, a cselekmény inkább az indítékokra és a karakterfejlkődésre fókuszál. Barátnővel nézős.