Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
64
Filmadatlap
 
31
Szereplők
5
Vélemények
17
Képek
3
Videók
 
Thibo84   2019. 01. 15.

Nem egy szuper produkció, de arra nagyon is jó ez a film, hogy az ember délután kikapcsolódjon.

 
danny   2018. 08. 31.

Megint egy francia film az együttélés nehézségeiről, nem láttuk ezt már kismilliószor? Nem rossz film, nem erről van szó, hanem hogy ismét semmi új a nap alatt, csak a szokásos francia vígjáték, annak minden erényével és hibájával együtt. Közepesre értékelem.


 
achyles77   2018. 08. 30.

Nem gondolom, hogy egy fantasztikus film lenne, még csak azt sem, hogy ez az év vígjátéka, de nagyon kellemes időtöltés, a humora rendben van, a sztori jópofa, tipikusan egyszernézős film, és még azt is mondanám, hogy alapvetően tetszett. Egy próbát érdemes tenni vele.

 
danaso   2018. 08. 26.

Általában nem szoktak bejönni a misztikus filmek és sorozatok, de szerintem a Bűbájosok egészen jól sikerült. Tetszett, hogy bár elrugaszkodott, mégis bele tudja magát élni az ember. Mondjuk a karakterek nekem valahogy túl felszínesek. Hát, talán egy erős hármast tudnék erre adni.

 
totykos   2018. 08. 24.

Imádtam a régi sorozatot, nekem rengeteg kellemes órát nyújtott, és amikor megtudtam, hogy készítenek egy remaket egy kissé megijedtem. De szerencsére egészen jól sikerült. Igaz, hogy nem hozza a régi hangulatát, de ettől függetlenül szerintem nagyon el van találva ez a világ.

 
Mindenkinek csak ajánlani tudom a filmet. Kellemes, szórakoztató, kikapcsol, megmosolyogtat és kicsit több, mint másfél órára a mozitermen kívül tudod hagyni a hétköznapokat. Az meg erre való, nem? több»
 
Egy arab, egy zsidó és egy francia találkozik. Igen, ez egy vicc, méghozzá francia vígjáték – szerencsére nem az alpári fajtából. több»
 

A Bűbájosok a legjobb francia vígjátékhagyományokat követi, miközben napjaink sztereotípiáinak és előítéleteinek is görbe tükröt állít. A főszerepet játszó Sabrina Ouazani korábban olyan filmekben szerepelt, mint a Taxi 5, a Pattaya és A múlt; Alice David a Derült égből apu, a Szex, ex, szerelem és a Nagytudásúak révén lehet ismerős a hazai közönségnek; Charlotte Gabris pedig a Babysitting - A felvigyázó, a Taxi 5 és a Totál gáz filmekben szerepelt. (Vertigo Media)

(hp )
 

Saphia Azzeddine egy interjúban méltatta a casting directort, ugyanis elmondása szerint a főszereplő trió (Sabrina Ouazani, Alice David, Charlotte Gabris) tagjai között tökéletes összhang volt, ami nagyban megkönnyítette a munkáját.

(hp )
 

Alice David és Charlotte Gabris harmadik közös filmje a Babysitting 1-2 után.

(hp )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.