69% 63 szavazat
Bumperkleef

Bumperkleef

Bumperkleef
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
22
Szereplők (22)
13
Képek (13)
3
Videók (3)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Hans a szüleihez indul a családjával, arroganciája azonban annyira eluralkodik rajta, hogy nem tudja kontrollálni az érzelmeit, és a sebességkorlátra fittyet hányva közlekedik az autópályán. Váratlanul üldözőbe veszi egy titokzatos sofőr, s ettől kezdve Hans és családja sehol nincsenek… Több


Rendező: Lodewijk Crijns
Forgatókönyvíró: Lodewijk Crijns
Ország: Hollandia, Belgium
Premier: 2019.09.30.
 
2022.01.04 BoBamburg

legújabb vélemény

Majdnem jó volt, de túl sok sebből vérzik sajnos. Pedig egészen felkeltette a figyelmem az elején, és hiába maradt végig izgalmas, túl sok olyan rész volt, ahol fogtam a fejemet, hogy na ne már. A végére meg már majdnem, hogy idegesített is.

0
 
2020.08.02 stevepisti

Jó kis film!

Jó film , nekem tetszett. Talán a thriller kategória felé húz inkább. Bár nemigazán derült ki ,hogy a furgonos miért is csinálja azt amit csinál, de talán nem is fontos. Érdekes "megfélelmitő" eszközt választott magának. A család karakterei jól vannak összeválogatva, még a nagyiék is elfogathatóak voltak. Egyszeri nézésre mindenképp megfelel!

1
 
2021.02.08 Pető

A sötét humor és a horror sajátos, holland egyveled, ami egyrészt az egyszerű történet ellenére leköt, másrészt nagyon egyedi hangulatot teremt az autókban uralkodó hangulat és a környezet idillisége közötti feszültségből. Nem egy Oscar-díjas film, de amit akar, azt nagyon jól mondja el.

0

A film összbevétele 151 484 dollár volt (imdb.com).

#1