Játssz egy Huawei MediaPad T3-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
68

Kutyák

(Câini)
 
jaszon  2017. 12. 03.

Nekem a maga módján bejött a film atmoszférája. Érdekes modern western lett a Kutyák, ami kétségkívül tartogat meglepetéseket. Nem mondom, hogy az év legnagyobb filmes élménye, de valami olyasmit láttam, amihez hasonlóba ritkán futok bele. Megadom a négy csillagot.

 
Bady  2017. 12. 02.

Érdekes élmény, de ezzel a forgatókönnyvel azért mintha még dolgozni kellett volna. Egyszerűen vannak olyan pontok, ami nettó ostobaság, és egyszerűen érthetetlen. Megint máskor viszont működik a film. Csapongó, nem teljesen kiérlelt alkotás, közepesre értékelem.

 
KingPin  2017. 12. 01.

Húha, nagyon nehéz lenne elmondani, hogy mit is láttam. Van stílusa a filmnek, azt meg kell hagyni, de hogy erre igen kevesen lesznek vevőek itthon, az is biztos. Egy próbát megér, de csak saját felelősségre. :)

 
azurou  2017. 11. 30.

Hát azért azt tegyük hozzá, hogy egy igen hatásvadász filmről van szó, de kétségkívül az operatőri munka ad egy olyan plusszt, ami végig tud vezetni a filmen.

Popcorn Project - Kutyák
Megrázó, hiszen tudjuk, hogy egyes országokban, különösképp egyes területeken, mindennaposak a hasonló esetek, amelyekről nem hallunk a híradóban, csak egyszerűen feledésbe merülnek, hiszen hétköznapi, magányos emberekkel esnek meg, akik talán sohasem hiányoztak, vagy épp hiányoznak majd senkinek, ha már nem lesznek köztünk. 6/10
VOX.hu - Kutyák
Román neowestern, ahol sehol nincsenek cowboyok, viszont por, napsütötte, kopár táj, valamint izzadó rosszfiúk annál inkább. 60/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.