Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Kutyák (2016)

Câini
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
9
Képek
3
Videók

Galéria (9)

Videók (3)

 
jaszon   2017. 12. 03.

legújabb vélemény

0

Nekem a maga módján bejött a film atmoszférája. Érdekes modern western lett a Kutyák, ami kétségkívül tartogat meglepetéseket. Nem mondom, hogy az év legnagyobb filmes élménye, de valami olyasmit láttam, amihez hasonlóba ritkán futok bele. Megadom a négy csillagot.

 
KingPin   2017. 12. 01.

0

Húha, nagyon nehéz lenne elmondani, hogy mit is láttam. Van stílusa a filmnek, azt meg kell hagyni, de hogy erre igen kevesen lesznek vevőek itthon, az is biztos. Egy próbát megér, de csak saját felelősségre. :)

 
azurou   2017. 11. 30.

0

Hát azért azt tegyük hozzá, hogy egy igen hatásvadász filmről van szó, de kétségkívül az operatőri munka ad egy olyan plusszt, ami végig tud vezetni a filmen.

 
Bady   2017. 12. 02.

0

Érdekes élmény, de ezzel a forgatókönnyvel azért mintha még dolgozni kellett volna. Egyszerűen vannak olyan pontok, ami nettó ostobaság, és egyszerűen érthetetlen. Megint máskor viszont működik a film. Csapongó, nem teljesen kiérlelt alkotás, közepesre értékelem.

 
Lassú tempójú, kilátástalan neowestern a román pusztán, ahol csak a gaz nő, és a kutyát is Rendőrségnek hívják. GYENGE ZSOLT KRITIKÁJA. több»
 
Megrázó, hiszen tudjuk, hogy egyes országokban, különösképp egyes területeken, mindennaposak a hasonló esetek, amelyekről nem hallunk a híradóban, csak egyszerűen feledésbe merülnek, hiszen hétköznapi, magányos emberekkel esnek meg, akik talán sohasem hiányoztak, vagy épp hiányoznak majd senkinek, ha már nem lesznek köztünk. 6/10 több»
 
Román neowestern, ahol sehol nincsenek cowboyok, viszont por, napsütötte, kopár táj, valamint izzadó rosszfiúk annál inkább. 60/100 több»