Kövess minket: Játssz egy Kodak Extráért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
68

Kutyák

(Câini)
 
KingPin  2017. 12. 01.

Húha, nagyon nehéz lenne elmondani, hogy mit is láttam. Van stílusa a filmnek, azt meg kell hagyni, de hogy erre igen kevesen lesznek vevőek itthon, az is biztos. Egy próbát megér, de csak saját felelősségre. :)

 
ja  2017. 12. 03.

Nekem a maga módján bejött a film atmoszférája. Érdekes modern western lett a Kutyák, ami kétségkívül tartogat meglepetéseket. Nem mondom, hogy az év legnagyobb filmes élménye, de valami olyasmit láttam, amihez hasonlóba ritkán futok bele. Megadom a négy csillagot.

 
Bady  2017. 12. 02.

Érdekes élmény, de ezzel a forgatókönnyvel azért mintha még dolgozni kellett volna. Egyszerűen vannak olyan pontok, ami nettó ostobaság, és egyszerűen érthetetlen. Megint máskor viszont működik a film. Csapongó, nem teljesen kiérlelt alkotás, közepesre értékelem.

 
Tenzatebou  2017. 11. 30.

Hát azért azt tegyük hozzá, hogy egy igen hatásvadász filmről van szó, de kétségkívül az operatőri munka ad egy olyan plusszt, ami végig tud vezetni a filmen.

Popcorn Project - Kutyák
Megrázó, hiszen tudjuk, hogy egyes országokban, különösképp egyes területeken, mindennaposak a hasonló esetek, amelyekről nem hallunk a híradóban, csak egyszerűen feledésbe merülnek, hiszen hétköznapi, magányos emberekkel esnek meg, akik talán sohasem hiányoztak, vagy épp hiányoznak majd senkinek, ha már nem lesznek köztünk. 6/10
VOX.hu - Kutyák
Román neowestern, ahol sehol nincsenek cowboyok, viszont por, napsütötte, kopár táj, valamint izzadó rosszfiúk annál inkább. 60/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.