Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
17
Képek
10
Videók
 
indingo   2017. 11. 18.

Annyira nem voltam elragadtatva a filmtől. A pali mindig mindenkit, ezer méterről telibe lő, de a főszereplő csávót 10 méterről is elvéti. Meg amikor kocsival menekülnek, normális ember az utat nézi........

 
Deku   2017. 12. 10.

Hangulatból nem volt hiány és a színészi játék kiemelkedően elkészült. Eme film hihetetlenül könnyed és szórakoztató. Igazán tetszett benne, hogy nem akart olyan nagynak látszani és bőven azt a szintet hozta, ami elvárható tőle.


 
TomÁcs   2018. 04. 15.

Jeffrey Dean Morgan karakterét nem egészen értettem. Persze védi a hazáját, meg minden de volna rá más mód is. Érdekes film, mindig történik benne valami.

 
MMcFly2015   2017. 04. 21.

A történet rém egyszerű, de a jó rendezés megmenti a filmet, így nem lehet unalmasnak jellemezni. Mégis van egy kis hiányérzetem. A 80 perc hozott egyfajta izgalmat, de ha kicsit drámaibbra nyújtják, és megtudom érteni (szeretni) a karaktereket, akkor biztos jobban beleborzongok a történtekbe. Itt elsősorban Jeffrey Day Morgan motivációjára gondolok, zavart, hogy a kutyaszeretetén kívül semmit sem tudtam meg. Gondolom, erős politikai témát nem akartak feszegetni. A csodálatos képi világ miatt érdemes moziba, vagy legalább HD minőségben megnézni. Rövid de izgalmas macska-egér hajsza kíséri végig a filmet, ami mellé nem sok háttérinformáció jutott.

 
Greeta   2017. 12. 10.

Felkavaró film. Mi Európából könnyen osztjuk az észt, de ha belegondolunk, hogy milyen lehet egy olyan országban élni, ahol bármikor az életedre törhetnek, lelőhetnek az azért nem könnyű.

Alondra Hidalgo
Gael García Bernal
Gael García Bernal
Gael García Bernal
Alondra Hidalgo
Gael García Bernal
Alondra Hidalgo
Gael García Bernal
Jeffrey Dean Morgan
Gael García Bernal
Jeffrey Dean Morgan
Gael García Bernal
Gael García Bernal
Alondra Hidalgo
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
Jeffrey Dean Morgan
 
Szerencsére a rendező ügyesen bánik az eszközeivel és egy nagyon élvezhető és cseppet sem unalmas filmet kapunk tőle. 8,5/10 több»
 
A Desierto ettől függetlenül egy feszes és végig izgalmas film, ami csak azért hagy hiányérzetet, mert jóval több is lehetett volna belőle. 70/100 több»
 
Hogy az ifjabbik Cuarón az apja nyomdokaiba tud-e majd lépni, az még a jövő zenéje, de soha rosszabb bemutatkozást. 7/10 több»
 

A film összes jelenetét a szabadban forgatták.

(hp)
 

Jeffrey Dean Morgan és Lew Temple a The Walking Deadben játszott együtt először.

(hp)
 

Gael García Bernal és Marco Pérez a Korcs szerelmekben is együtt játszott.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.