Én nagyon féltem a filmtől, de pozitívan csalódtam benne! A főszereplő alakítása is 5/5 volt, mondjuk igen, az vitte a filmet+a rendező :D Kötelező darab azoknak, akik szeretik a gasztronómiát , akik meg nem, azoknak az emberi vetülete miatt kell megnéznie!
Szerintem nagyon aranyos film. A szereplők is kedvesek és a történet is megfogja az embert. A szereposztás nagyon megfogott, nagyon sok ismert színész mellett új arcok is feltűnnek. Bár az elején egy komoly, kajás filmnek tűnt, a végére jó kis utazós, büfékocsis, egymásra találós film lett.
Aki szereti a kulináris dolgokat annak tetszeni fog a film, aki annyira nincs oda ezekért a dolgokért annak nem biztos, hogy tetszeni fog. Nekem tetszett. Ez a film a maga kategóriájában megállja a helyét, de ez csak az én véleményem. nálam 10/8
Jó kis szombat délutáni film nem kell tőle sokat várni de amit nyújt azzal gond nincs. Kifejezetten jól megcsinálták a telefonos részeket, hogy a néző is lássa amit ők.
Remek zenék, még jobb hangulat, jó szereposztás mi kell ennél több? Egy remek szórakozást nyújtó film A séf, egy kis tanulsággal. Én nagyon élveztem szinte végig a filmet (főleg attól a pillanattól hogy megkapta a büfé kocsit :D )
Nem tartom A séf.-et igazán jó filmnek. Hiányoznak a jó poénok, erőltetettek a jelenetek, nem fogott meg a sztori, sem a karakterek. Mondanivalója szinte nulla.
A séf egy nagyon jó hangulatú roadmovie. Eleinte féltem tőle, hogy mi lesz ebből, elég furán indul be, de utána magával ragadnak a szerethető karakterek. Nagyon tetszik, hogy ennyire belevették a Twittert és a közösségi médiát, lényegében a mai világban erről szól szinte minden. Imádtam, többször nézős!
Rendkívül aranyos kis film a főzés szeretetéről és sok minden másról is. A maga egyszerűségével bájos és szórakoztató, sajnos egyre ritkábbak az ilyen filmek. Kitűnő választás.
Tegnap este néztük meg a párommal, és kellemesen csalódtunk. Egy aranyos, néhol vicces, kalandos film. Tetszett a kis srác karaktere, nagyon szerethető volt. Mi nem unatkoztunk rajta. Mindenképp megéri megnézni.
Kissé hétköznapi téma de épp ettől igazán feel good alkotás. Érződik az egész alkotáson, hogy a háttérben olyan figurák dolgoztak rajta, akik lehetőségeik okán már tudnak azon gondozni, hogy mi is az ami jó az életben. John Favrauval a főszerepben i... Több
A séf tipikusan az a film, ami, semmi extrát nem nyújt, de arra az időre amig nézi az ember tökéletesen leköti a figyelmet. Igazi kis feelgood mozi egy igen erős cast-tal. A film hatványozza az élvezeti faktort, mert a laza zenék mellett elképesztő m... Több
A séf egy nagyon jó film. Az elején teljesen máshogy indul, mint ami a végkifejlet lesz. Nagyon szórakoztató, jó humorú és pörgős film. Jó érzéssel tölti el az embert és változatos ételeket is felsoroltat. Nagyon tetszik, hogy így megoldották a közös... Több