Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
54%
Filmadatlap
 
19
Szereplők
3
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Coriolanus
 
NGN   2019. 10. 20.

legújabb vélemény

Üdv a modern korban!

Ralph Fiennes első rendezése nem kis vállalkozás, hiszen rögtön egy Shakespeare művet adaptált. Valószínűleg tetszettek neki kollégája, Kenneth Branagh feldolgozásai, tehát úgy gondolta, nosza rajta, rendezek egyet én is. Az alapötlet nem is rossz, h... teljes kritika»

 
harnas1207   2018. 11. 29.

Nem ismerem az alap művet, de nagyon tetszett a megoldás, hogy átvetítették modern formába. A Két főhős karaktere nagyon jó volt, és hiába volt látványosabb ez a megoldás, a mondanivaló átjött. Sőt még talán jobban meg is értettem. Azt viszont sajná... több»


 
baloghadyka   2015. 02. 03.

Olvastam, láttam, megnéztem - könyv, színház, film - több szempontból is mondhatom, hogy minden nézőpontból remek alkotás. Ezt nem csak azért állítom, mert volt szerencsém találkozni a szereplőkkel, alkotókkal. :)

A film összbevétele 1 072 602 dollár volt (imdb.com).

 

Sir Ian McKellen elmondta Ralph Fiennes' Coriolanus alakítása a legjobb Shakespeare előadás, amit valaha filmen látott.

(dulkap)
 

Ralph Fiennes korábban már alakította Coriolanus-t 2000-ben a londoni Almeida Theatre-ben.

(dulkap)
 

Gerard Butler és Ralph Fiennes közti harcot két napon át vették fel.

(dulkap)
 

Kathryn Bigelow azután döntötte el, hogy felajánlja Jessica Chastainnek a főszerepet A Bin Láden hajsza (2012) című filmben, miután Ralph Fiennes mutatott a rendezőnőnek egy nyers vágást a filmjéről.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.