Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
7
Videók
 
adamkatka   2016. 10. 06.

legújabb vélemény

A film igencsak tanulságos, sok fontos mondanivalója van, ha kicsit mögé lát az ember és tovább gondolja a dolgokat. A felszín mögött mély tartalom áll, túlmutat önmagán. Érdemes megnézni.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 06.

Szomorú, hogy itt tart a világ, de sajnos amit tenni kell, azt tenni kell. Tartja a mondás, de ezt nem mindenki bírja idegekkel. Erről szól ez a film, és sajnos nekünk ez most különösen fájdalmas pont.


 
Ragemarci   2016. 01. 28.

Andrew Niccol és Ethan Hawke harmadik alkalommal dolgoztak együtt és tartsa is meg a színészt kabalának a rendező úr, ugyanis ezek lettek a jó filmjei. Hawke zseniális az épp kiégni és összeroppanni készülő veterán pilóta szerepében és a film lehetett volna szuper gagyi is a sok drone kép miatt, de nem lett az. Sőt!

January Jones
Ethan Hawke
Ethan Hawke
January Jones
Ethan Hawke
Ethan Hawke
Ethan Hawke
Bruce Greenwood
Zoë Kravitz
Ethan Hawke
Bruce Greenwood
Zoë Kravitz
Ethan Hawke
Bruce Greenwood
Ethan Hawke
Zoë Kravitz
Bruce Greenwood
Ethan Hawke
Ethan Hawke
Ethan Hawke

A film összbevétele 1 474 471 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás Új-Mexikóban (USA) és Marokkóban zajlott.

(dulkap)
 

A film a Velencei Filmfesztiválon debütált.

(dulkap)
 

Andrew Niccol és Ethan Hawke harmadik alkalommal dolgoztak együtt. (Gattaca,1997; Lord of War,2005)

(dulkap)
 
A filmvégi hibától és a karakterek felemás kibontásától eltekintve egy igencsak szépen összerakott alkotással van dolgunk, amely ugyanolyan súllyal próbál meg mesélni mindkét fél sérelmeiről. több»
 
Ha a film kicsit kilép önnön fásultságából és álmatagságából és kicsit izgalmasabban közelít a témához, akkor akár most egy jó filmről is beszélhetnénk. 50/100
 
Megtekintés: Kicsit csalódás Niccol korábbi filmjeihez képest, de rajongóknak és akiket érdekel a téma, azoknak egyszer nézhető mozi. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.