48% 51 szavazat
Delgo

Delgo

Delgo
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
20
Szereplők (20)
17
Képek (17)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Jhamora egykoron legendás birodalmát belső viszály osztotta meg. A varázslatos világ két részre szakadt, a levegőt a szárnyas nohrinok uralják, míg a locknik a föld misztikus erejét birtokolják. Két fiatal azonban fittyet hány az ellenségeskedésre. Delgo, a lockni tinédzser találkozik Kylával, a nohrin hercegnővel. Kapcsolatuk vihart kavar. A helyzetet kihasználva a száműzött császárnő újra magához akarja ragadni a hatalmat. Elraboltatja Kylát, miközben Delgo hamis váddal börtönbe kerül. Delgo és barátja, Filo összefog a kegyvesztett nohrin parancsnokkal, hogy bebizonyítsák Delgo ártatlanságát, és megmentsék Kylát.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2008.04.17.
 
2019.11.15 stargame

legújabb vélemény

Nem voltak túl nagy elvárásaim, de még azokat is sikerült alulmúlnia. Unalmas volt és egyszerűen rossz...időpocsékolásnak éltem meg.

0
 
2015.03.30 Krekk

Miért tűnt el ez a film, kérdem én? Ha nem futok vele össze a tévében én se látom. Az alapszituáció érdekes, a gyarmatosítás meg az őslakosok kifosztása gyerekmesébe átültetve elgondolkodtató. A képi világa aranyos, kedves kis figurák vannak, van ben... Több

0
 
2016.08.27 duhaj

Imádom a számítógépes animációkat, imádom ezeket a történeteket, imádom a sci-fiket. De ez minden tekintetben gáz...

0

A film összbevétele 511 920 dollár volt (imdb.com).

#1