Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
45
Filmadatlap
 
25
Szereplők
1
Vélemények
Képek
Videók
Demon Wind

 
Kóborló   2019. 10. 23.

legújabb vélemény

Filmek a videotékák alsó polcairól: Démoni szél

Jelen filmünkkel még a videotékás időszakban találkoztam első alkalommal (ami finoman szólva sem mostanság volt), és amennyire emlékeztem belőle, annyira nem rémlett rossznak, mint amennyire rossz valójában. Az 1990-ben készített Démoni szél egy igazi retro hangulatot árasztó, pokolian zs-kategóriás horrorfilm szörnyű effektekkel, borzalmas párbeszédekkel, totál életképtelen karakterekkel és egy ostoba történettel. Minden negatívuma ellenére azért egy pozitívuma is akad, miszerint legalább hangulatos tudott maradni még így, közel 30 év távlatából is. Azért a trash szócskát nem érdemli ki, mert érződik rajta, hogy a készítői komolyan gondolták, hogy egy gusztustalan horrorfilmet tesznek majd... több»

 

Lou Diamond Phillips álnéven (Luis Gem Phips néven) vállalt egy apróbb szerepet a filmben. Egy démont alakított.

(Kóborló )
 

A forgatást sokszor meglátogatta Lou Diamond Phillips, mert e film forgatása alatt ismerte meg Julie Cyhert, a film egyik rendezőasszisztensét, aki később a felesége is lett.

(Kóborló )
 

A felvételeket mindössze 24 nap alatt készítették el 1989 januárja és februárja közt.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.