Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
91
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Dínó
 
Orosz István   2017. 07. 29.

Én nagyon szerettem gyerekkoromban, és most is. Szerintem öt csillagot simán megér, jó a történet az animáció, tegyük hozzá majdnem 20 éves rajzfilm, és az animáci megállná akár ma is a helyét.

 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

Imádom. Gyönyörű mese. A dinoszauruszok amúgy is nagyon a szívem csücskei. Édes történet egy dínóról akit véletlenek folytán majmok nevelnek fel egy külön szigeten. Ám a meteor az egyszerű és gyönyörű életükbe beleszól. A kötelező szerelmi szál sem maradhatott el hálisten. Mindenképpen érdemes megnézni.


 
NFG   2018. 03. 19.

Fantasztikus rajzfilm! Gyönyörű és kidolgozott grafikával! A helyszínek, az élőlények, nagyon szépek! A történet barátságos és jó érzéseket keltő! Minden pillanata élvezhető! Vannak kicsit szomorúbb részek is, amiktől csak érzelem gazdagabb lesz! Kicsiknek nem annyira ajánlom, ők megrémülhetnek a valósághű ábrázolás miatt! De amint elérik azt a kort, hogy érdeklődnek az őslények iránt, attól függetlenül, hogy lány vagy fiú, felejthetetlen élményt nyújt ez a rajzfilm! Felnőtteknek is vétek lenne kihagyni!

 
one1970   2015. 07. 26.

Szeretem ezt a rajzfilmet.. Láttam már jobbat, viszont jól bemutatja a gyerekeknek a dinók életét :) Egész estét rajzfilmek közé tudnám besorolni, de akár napközbe is meg lehet nézni kisgyerek(ek)kel :)

 
Mariann92   2015. 03. 09.

Nagyon jó kis animáció. Gyerek koromban a kedvencem volt, most is sok emlék köt hozzá, habár már nem olyan érdekes. Gyerekeknek tökéletes, nekik látni kell.

A film összbevétele 354 248 063 dollár volt (imdb.com).

 

2000-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Eredetileg sötét hangvitelű, erőszakos némafilmnek tervezték, ám mindössze a film kezdőjelenete őrizte meg ezt az elképzelést.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.