Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
89%
Filmadatlap
 
38
Szereplők
6
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Dínó
 
Artemisia   2019. 12. 16.

legújabb vélemény

Egységben az erő

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::Ahhoz képest, hogy Disney-rajzfilm elég átlagos színvonalat hoz. Bár maga a történet üzenet pozitív, a szeretet, a ragaszkodás, a kitartás, és összefogás, egység fontosságát és életmentő eszményiségét hangsúlyozza, magán a cselekményen viszonylag sokat unatkoztam, többet mint kellett volna. A történet és Arthur karaktere több ponton kiszámitható, ahogy a nagyobb akadályok és bonyodalmak megoldása is, pl.a vérszomjas T-Rexeket, akik, ahogy Arthur ki is mondja, egyesével megtizedelné őket - úgy riasztják el, hogy a gyengébb, zömében növényevő dinoszauruszok összefognak, és egyszerre mennek nekik. Vagy a zöldellő új élőhelytől elválasztó kőrakást úgy bontják le, hogy besegítenek, az öreg, beteg dinoszauruszok, akiket Arthur nélkül sorsára hagyott volna a csorda. Szép üzenet, szép jelenetek, és Arthur szép, eszményi karakter, csak nagyon kiszámítható és sablonos. Gyerekként persze biztosan megkönnyeztem volna a törtenetet, de így felnőtt fejjel kicsit kritikusabban állok hozzá.

 
Orosz István   2017. 07. 29.

Én nagyon szerettem gyerekkoromban, és most is. Szerintem öt csillagot simán megér, jó a történet az animáció, tegyük hozzá majdnem 20 éves rajzfilm, és az animáci megállná akár ma is a helyét.


 
Ms. Akárki   2019. 08. 02.

Imádom. Gyönyörű mese. A dinoszauruszok amúgy is nagyon a szívem csücskei. Édes történet egy dínóról akit véletlenek folytán majmok nevelnek fel egy külön szigeten. Ám a meteor az egyszerű és gyönyörű életükbe beleszól. A kötelező szerelmi szál sem maradhatott el hálisten. Mindenképpen érdemes megnézni.

 
NFG   2018. 03. 19.

Fantasztikus rajzfilm! Gyönyörű és kidolgozott grafikával! A helyszínek, az élőlények, nagyon szépek! A történet barátságos és jó érzéseket keltő! Minden pillanata élvezhető! Vannak kicsit szomorúbb részek is, amiktől csak érzelem gazdagabb lesz! Kic... több»

 
one1970   2015. 07. 26.

Szeretem ezt a rajzfilmet.. Láttam már jobbat, viszont jól bemutatja a gyerekeknek a dinók életét :) Egész estét rajzfilmek közé tudnám besorolni, de akár napközbe is meg lehet nézni kisgyerek(ek)kel :)

 
Mariann92   2015. 03. 09.

Nagyon jó kis animáció. Gyerek koromban a kedvencem volt, most is sok emlék köt hozzá, habár már nem olyan érdekes. Gyerekeknek tökéletes, nekik látni kell.

A film összbevétele 354 248 063 dollár volt (imdb.com).

 

2000-ben a 5. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

Eredetileg sötét hangvitelű, erőszakos némafilmnek tervezték, ám mindössze a film kezdőjelenete őrizte meg ezt az elképzelést.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.