Nagyfater elszabadul

Dirty Grandpa

2018.01.04 Dius0520

Robert de Niro-tól valóban kissé szokatlan alakítás, és elsőre nagyon erőltetettnek véltem benne a poénokat is, de mióta többször láttam, megtetszett. Zac Efron nagyon sokat komolyodott film szerepek terén az elmúlt években, és szerintem jók együtt e... Több

2016.08.22 Mliklós29

Strigulázni kellet volna, hogy hányszor káromkodnak benne. Kötőszóként használták a f-sz és egyéb szavakar. Hát nálam ez nem vicces. A története elég gyenge.

2016.03.01 Timejja

Összeségében limonádé kategória, elmegy a havrokkal, vagy a pároddal egy nyár esti szórakozásként. Efron sajnos nem tud szabadulni ettől a "bulizok, tehát vagyok" karaktertől, pedig több lenne benne. De Niro karaktere itt nekem nagyon furcsa volt, eg... Több

2016.02.11 Telezsu

Nagyon vicces és eredeti vígjáték. Robert De niro hozza a megszokott formáját. Végig pörgős, cselekményes vígjáték, ami nem hagy unatkozni! Moziban egy élmény volt!

2019.02.11 Dóra7.6

Bárki bármit mond, én most nézem kb. negyedjére és még mindig hangosan röhögök a poénokon :D

2016.12.05 Szőr SzereLő

Sajnos beültem rá a moziba. Nagy hiba volt. Hozzáteszem nem az én döntésem volt ez a film. Egy gyenege vígjáték,ezerszer elcsépelt poénokkal. Én B kategóriás filmnek mondanám, amit lehet átkapcsolok a tv ben. Messzemenőleg a leggyengébb alakítása R... Több

2016.04.19 Kata

Nem túl rossz film, egyszernézős. Rendkívül szomorú volt látni, hogy Robert De Niro egy ilyen kiemelkedő életpályamű után ilyen borzalmas szerepet játszik el. Ettől függetlenül érdemes megnézni, ha unatkozik az ember.

2016.04.15 Macko

Állati jó vígjáték, az egyik legjobb amit mostanában láttam. Végig pörögnek az események és egy poén bomba a film, folyamatosan végig lehetett röhögni a moziban.

2016.02.19 The queen

Ez egy hatalmas film. Szinte már sírtunk a röhögéstől, hiszen nagyon vicces és eredeti. Szerintem érdemes megnézni. Én mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

2018.07.07 darkangel1231

Nagyon jó a film, tekintve, hogy tehetséges hírességek játszanak benne. Nagyon sokat nevettem rajta. Káromkodás és a perverz poén van benne, de én ettől függetlenül élveztem az egészet. Imádtam a romantikus szálakat is. Amikor pedig Zac Efron énekelt, azt hiszem kicsit meghaltam.

2019.02.05 Doloresz89

Találtam benne jó poénokat, de a mostani vígjátékok nem túl népszerű védjegyeivel is rendelkezett a film : vulgáris megnyilvánulások és meztelenkedés. Már unalmas.

2016.10.23 Attila

Szuper film szuper szinész ( De Niro ) de Zak is remek volt . De Niro mindegy mit játszik hihetetlenül nagy szinész!!

2016.06.29 giorgio600

Alapjában véve, vicces és szórakoztató volt, de sajnos De Niro-t ilyen szerepben látni, olyan mint villával levest enni, azt hiszed menni fog, de csalódni fogsz:) nem a színészi játékáról van szó, mert színészként zseniális, hozza a karaktert, de től... Több

2016.05.16 Rajkó

Hát ez így már lassan a nézhetetlen kategóriáját súrolja. Ugyan már, ilyen olcsó poénokkal ma már nem igen szabadna filmet készíteni. De Nironak el lehetett nézni A kezdőt, az még úgy-ahogy, de ezt már nehéz lenne kimagyarázni.