Szeretettel meghívjuk

Szeretettel meghívjuk

You're Cordially Invited
hp

Két esküvő és két szervező keresztezi egymás útját – az egyik menyasszony húga és a másik menyasszony apja. Mikor rádöbbennek, hogy a helyszínt ugyanarra a napra foglalták le, úgy döntenek, nem lesz gond, a két esküvő megfér egymás mellett. Nagyobbat nem is tévedhettek… Több

Premier: 2025.01.29. | Amazon Prime Video (2025.01.30.)

Meredith Hagner
Celia Weston

2025.02.24 Fikatours_blogger

Félretettem a Will Ferrell fóbiámat, és megnéztem ezt a vígjátékot. Jól szórakoztam.

2025.02.03 hp

Ez azért helyenként bizony nagyon kínos volt, pedig azért valahol bíztam benne, hogy jön egy értékelhető vígjáték... Arra ezek szerint még várni kell. Mindenesetre Reese Witherspoontól szerintem bárki többet várt volna, mert ez a film leginkább alulról súrolja a közepest.

2025.02.06 JRD

Reese és Will remek színészek... de...

...ezt a filmet valahogy nem tudták hozni... vagy talán ők próbálták elvinni a hátukon... Megjegyzem, kifejezetten szeretem a színésznőt. Intelligens, tehetséges, és valóban jó színész. Ahogyan Ferrell is az. Mégis, ez a kettős és talán maga a sztori is nyögvenyelősre sikerült. Persze, persze, lehet azt mondani, hogy ez egy könnyed vígjáték, és ez igaz is. De elmaradt az a Wow!-érzés, miután megnéztem. Ám ettől függetlenül simán meg lehet nézni, ki is lehet közben kapcsolódni, hiszen gondolkodást nem igényel. Durva hét utáni kikapcsolódásként megfáradt agyunknak pont megfelel. Szóval filmre fel, és jó szórakozást!

2025.02.20 Ahoj poplacsek

5/10 egyenesen a futószalagról

Ez a vígjáték egy eléggé tipikus hollywoodi tömegtermék, futószalagon jött, mint sok szakasztott társa. Bugyuta, meg kicsit primitív szinten operál, de ezek többnyire ilyenek. Nicholas Stollernek nem ez volt az első ebben a kategóriában, ami a kezéhe... Teljes kritika

Bár Will Ferrell és Reese Witherspoon már 2001-ben együtt dolgoztak egy „Saturday Night Live” epizódban, ez a film az első közös játékfilmjük.Szerző: Hupka Adrián

Mind Ferrell, mind Witherspoon nemcsak főszereplői, hanem producerei is a filmnek.Szerző: Hupka Adrián