Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
indingo   2016. 11. 18.

remek film, sajnos egyre kevesebb ilyen készül. Magával ragadó a történet és sokszor eléggé megrázó is.

 
Deku   2017. 10. 14.

Hát igen sejthető volt, senkit sem ismertem ebben a filmben és nem is jött be. Ennél a filmnél a fő buktató a történet volt mert ez most kivételesen nem volt nekem való. Biztos a kategóriáján belül megfelelő de nem nekem. Úgy tűnt mintha senki se értené mi történik éppen.


 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

A kezdeti jelenetek után azt hittem, hogy tudom, hogy mi lesz a film fő célja, de tévednem kellett. Nagyon friss és újszerű a története, csak ajánlani tudom.

 
hsanya182   2015. 06. 11.

Ugyan elég távolról és lassan bontakozik ki a cselekmény, egy nagyon szép, tanulságos és feszült drámai alkotás lesz a végére. Maga az ÉLETről szól, mindennek van miértje, és nem biztos hogy a nyomokat másban kell keresni, nagyvonalakban minden önmagunk forrása. Érdemes megnézni. Gyönyörű zenékkel hat az érzelmeinkre.

 
TomÁcs   2018. 04. 21.

Max Thieriot története tetszett a legjobban. Érdekes volt a története, ezzel a függőség dologgal. Mennyi minden lett egyszerűbb a telekommunikációs eszközök megjelenésével vagy csak még jobban elszigetelődünk?

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.