Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
13
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
pragmatikus   2018. 07. 27.

legújabb vélemény

Nagyszerű film az emberi kapcsolatokról, és még tanulhatunk is belőle. Érdemes megnézni.

 
indingo   2016. 11. 18.

remek film, sajnos egyre kevesebb ilyen készül. Magával ragadó a történet és sokszor eléggé megrázó is.


 
hsanya182   2015. 06. 11.

Ugyan elég távolról és lassan bontakozik ki a cselekmény, egy nagyon szép, tanulságos és feszült drámai alkotás lesz a végére. Maga az ÉLETről szól, mindennek van miértje, és nem biztos hogy a nyomokat másban kell keresni, nagyvonalakban minden önmagunk forrása. Érdemes megnézni. Gyönyörű zenékkel hat az érzelmeinkre.

 
Bazzzsi   2017. 11. 04.

A kezdeti jelenetek után azt hittem, hogy tudom, hogy mi lesz a film fő célja, de tévednem kellett. Nagyon friss és újszerű a története, csak ajánlani tudom.

 
Deku   2017. 10. 14.

Hát igen sejthető volt, senkit sem ismertem ebben a filmben és nem is jött be. Ennél a filmnél a fő buktató a történet volt mert ez most kivételesen nem volt nekem való. Biztos a kategóriáján belül megfelelő de nem nekem. Úgy tűnt mintha senki se értené mi történik éppen.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.