50% 51 szavazat
Dolan és a Cadillac

Dolan és a Cadillac

Dolan's Cadillac
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
16
Szereplők (16)
15
Képek (15)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Face  
Christian Slater
Christian Slater
Greg Bryk
Christian Slater
Wes Bentley
Emmanuelle Vaugier
Wes Bentley
Christian Slater
Christian Slater
Karen LeBlanc
Greg Bryk
Wes Bentley
Wes Bentley
Wes Bentley
Christian Slater

FILMINFÓ

Amikor Elizabeth szemtanúja lesz, amint a kegyetlen gengszter, Dolan hidegvérrel meggyilkol néhány embert, a nő élete veszélybe kerül. Az FBI ugyan férjével, Robinsonnal együtt azonnal védőőrizetbe helyezi, de így sem tudják az életét megóvni. A felesége elvesztését feldolgozni nem tudó Robinson bosszút esküszik, de hamar rá kell azonban döbbennie, hogy Dolan-t nemcsak testőrei, hanem hatalmas, fekete autója is védi. Az elkeseredett férfi ezért őrült tervet eszel ki: megpróbálja élve eltemetni Dolant, golyóálló Cadillacjét koporsónak használva...Persze ki másnak az agyából is pattanhatna ki egy ilyen történet, mint a horror koronázatlan királyának, Stephen Kingnek, így garantált, hogy ezúttal is hátborzongató szórakozásban lesz részünk.

Rendező: Jeff Beesley
Forgatókönyvíró: Richard Dooling, Stephen King
Ország: Egyesült Királyság, Kanada
Premier: 2009.07.01.
 
2021.07.19 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

King bácsi, neked csak a pénz számít???

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Stephen King még 1993-ban jelentette meg a Rémálmok és Lidércek novelláskötetet. Ebben szerepelt a Dolan és a Cadillac történet, ami abban a pillanatban óriási kedvencem lett. Zseniális történet óriási csavarral és befejezéssel a végén. Majd kb. 5-6 ... Teljes kritika

1
 
2018.11.12 Berto49

Volt olyan időszak az életemben, amikor rajongtam Stephen King könyveiért. Azonban már régen leszoktam róla, mert szerintem karakterszámra fizetik, ettől olyan terjengősek, túlírtak a könyvei. Ezt a filmet azért is néztem meg, mert még az eredeti nov... Több

0
 
2021.01.31 uniterra

Gyenge mozi, a történet egyszerű, mint egy faék.

0
 
2017.10.05 Face

Hát, én ettől a filmtől egyszerűen többet vártam volna. Nem tudom, hogy két ilyen remek színészhez miért ilyen gyenge, egysíkú karaktert választottak, vagy épp fordítva, de szemmel láthatóan nem igazán tudtak mit kezdeni a koncepcióval.

0
 
2015.02.07 WaldyxMan

A film egyszerűen lepergett. Nincs túlbonyolítva a történet, a cselekmény is kellőképpen izgalmas, nem annyira lapos, mint gondoltam volna, de szerintem egyszer megnézni bőven elég volt a számomra.

0