Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
54
Filmadatlap
 
16
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
Berto49   2018. 11. 12.

Volt olyan időszak az életemben, amikor rajongtam Stephen King könyveiért. Azonban már régen leszoktam róla, mert szerintem karakterszámra fizetik, ettől olyan terjengősek, túlírtak a könyvei. Ezt a filmet azért is néztem meg, mert még az eredeti novellát sem olvastam. Egyszer meg lehetett nézni, főleg, ha nincsenek túlzott elvárásai a nézőnek. A szokásos szemet szemért bosszúálló sztori. A teljesen egyedi benne a módszer, amivel a nagymenő gengsztert, Dolan, a főhős elteszi láb alól. Inkább a közepes sem mint a jó King-adaptációk közé tartozik.

 
Face   2017. 10. 05.

Hát, én ettől a filmtől egyszerűen többet vártam volna. Nem tudom, hogy két ilyen remek színészhez miért ilyen gyenge, egysíkú karaktert választottak, vagy épp fordítva, de szemmel láthatóan nem igazán tudtak mit kezdeni a koncepcióval.


 
WaldyxMan   2015. 02. 07.

A film egyszerűen lepergett. Nincs túlbonyolítva a történet, a cselekmény is kellőképpen izgalmas, nem annyira lapos, mint gondoltam volna, de szerintem egyszer megnézni bőven elég volt a számomra.

Christian Slater
Christian Slater
Greg Bryk
Christian Slater
Wes Bentley
Emmanuelle Vaugier
Wes Bentley
Christian Slater
Christian Slater
Karen LeBlanc
Greg Bryk
Wes Bentley
Wes Bentley
Wes Bentley
Christian Slater
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.