Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
46
Filmadatlap
 
29
Szereplők
22
Vélemények
28
Képek
9
Videók
Hadházi László
Kiss Ádám
Vajdai Vilmos
Hadházi László
Kiss Ádám
Kiss Ádám
Hadházi László
Hadházi László
Eszenyi Enikő
Hadházi László
Hadházi László
Eszenyi Enikő
Hadházi László
Jordán Adél
Jordán Adél
Hadházi László
Eszenyi Enikő
Hadházi László
Hadházi László
Hadházi László
Hadházi László
Kiss Ádám
Hadházi László
Kiss Ádám
Hadházi László
Jordán Adél
Hadházi László
 
Syracuse   2020. 02. 20.

legújabb vélemény

A Dumaszínházasoktól ennél sokkal többet vártam.

 
dulkap   2017. 01. 04.

Alapvetően nem akartam megnézni, annak ellenére, hogy nincs bajom a két humoristával. Már az előzetes is szörnyen kellemetlen volt, aztán a kritikák és a vélemények sem győztek meg arról, hogy ezt látnom kell. Végül egy álmatlan éjszaka vett rá, hogy belekezdjek, hátha sikerül elaludnom. Nem azt mondom, hogy kellemesen csalódtam, mert a film bűn rossz. Inkább csak nem volt annyira vérciki, mint amilyennek kinézett. Mondjuk a poénok az OTP Bank-os reklámok szintjén vannak, aminek köszönhetően összesen 3-4 alkalommal mosolyodtam el, de végig bírtam nézni és már ez is nagy szó.


 
HercegPeter   2016. 12. 31.

Sajnos néhány vicces ember nem jelent vicces filmet. Pedig úgy készültem rá, hogy jól fogok szórakozni. De sajnos inkább csak a film végét vártam. Jó lenne, ha megpróbálnának még egy hasonlót, hátha jobban sikerül. Sok poén volt amit már elsütöttek a fellépéseik során, így ezek egy része már nem volt szórakoztató.

 
MMcFly2015   2016. 03. 19.

Sajnos az egésznek a beharangozása megtévesztő! A vígjáték kategóriától nagyon messze áll. Sőt az a baj, hogy nem is tudjuk pontosan mi ez. Dráma!? Egy hihetetlen egyszerű történet, nagyon amatőr módon feldolgozva. Jó színészek alig vannak benne (csak mellékszereplők). Nem is értem, hogy Kiss Ádámot miért kellet ebbe bele erőltetni. (Gondolom azt hitték a neve húzóerő). Olyan szinten ,,Barátok Közt" alakítások vannak benne, hogy rossz volt hallgatni/nézni. 1-2 mosoly. Ennyi volt amit elértek a szűk másfél órából. Gyenge próbálkozás. A magyar StandUp-osok maradjanak a műfajuknál, máshol elfognak vérezni.

 
SzFa Nézhetetlen  2017. 09. 25.

Mikor meghallottam, hogy a Showder klub sztárjaival film lesz , nagyon megörültem. Gyorsan meg is néztem. Számomra csalódás volt, unalmas és kevés volt benne a poén.

 
Mit akarhattak a készítők? Vicces filmet komoly témáról? Komoly filmet vicces témából? Miért, ó miért készült el a Dumapárbaj?! több»
 
A magyar filmkészítésre már lassan két évtizede jellemző, hogy nyugati tendenciákat követve próbál sikerfilmeket gyártani, elfelejtve azt, hogy ezek a módszerek már a tengerentúlon is megbuktak. több»
 
"Ez a film nem vígjáték. Egy hazug történet, hazug karakterekkel, akiket már láttál hasonló filmekben, hasonló körítéssel, csak ott tehetségesebb volt a rendező, összeszedettebb a történet és a főszereplők a szórakoztató ipar más szegmenseiből kerültek elő." több»

A film összbevétele 146 137 dollár volt (imdb.com).

 

Ez a magyar filmipar első stand-up comedy témájú mozifilmje.

(ps)
 

Az első előzetest december 4-én tették közzé.

(ps)
 

Kiss Ádám azt az ígéretet tette, hogy ha a film facebookos oldala eléri a 10.000 lájkot, akkor ledobja a pólóját.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.