Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
46
Képek
3
Videók
Micsoda spanyol éjszaka!
 
bocerkaa   2016. 08. 22.

Annyira jó ez a film!!!! Kifigurázza a kifigurázni valót, megnevettet az abszurditásával és teljesen kiszakított a nyűgjeimből. Mindenkinek érdemes megnézni, aki kicsit is borúsan látja a világot, garantáltan jobb kedve lesz ezt követően.

 
StephenEt   2016. 08. 11.

Pompás film, nagyon vicces és nagyon szórakoztató. Igazán remekül éreztem közben magam. Tetszett a hangulata, szerettem a szereplőket és a lökött humorát.

 
Röpködnek a jó és sokszor váratlan poénok, tényleg vérbeli vígjátékról van szó. 8/10 több»
 
A hazájában kultrendezőnek számító Alex de la Iglesia aktuális filmje egy jó ötleten alapuló, majd végül teljesen elripacskodott vígjáték. Számos értéke ellenére a Micsoda spanyol éjszaka! azért rossz, mert egyáltalán nem vicces. 5/10 több»
 
Az egyik legeredetibb spanyol rendező készített egy kicsit sem eredeti showbusiness-szatírát. 50/100 több»
 

Minden Alphonso dalt az Alphonso szerepében látható Raphael énekelt, köztük a film főcímdalát is.

(ps )
 

Mario Casas karaktere, Adanne valójában a Puerto Rico-i énekest, Chayanne-t parodizálja, a Bombero című dal a filmbe pedig Chayanne Torero című dalának paródiája.

(ps )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.