Dungeons and Dragons: Betyárbecsület

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

2024.10.19 Török389133

Látványos, és van benne 1-2 jó ötlet, de mivel a vígjáték irányába vitték el, így kalandfilmnek nem lehet komolyan venni, nem izgalmas, vígjátéknak pedig nem elég vicces, úgyhogy kicsit unalmas lett.

2023.10.22 Alexa

Humoros és látványos

Kellemes meglepetés volt számomra ez a film. Végre ízlésesebb humor, és pörgős jelenetek. Maga az alapsztori nem olyan nagy szám,de egy kis kikapcsolodós filmnek szerintem tökéletes. Látványban is jó.

2023.05.28 RigbyTheMad

Több ilyet

Teljesen rendben volt a film. Nem volt benne trikóban fetrengés, sikonyálás és kilátszott szervek. A nő is végre nagyjából harcos ruhában volt, nem pedig egy haspólóban. Több ilyen film kellene. Rájöhetnének a rendezők, írók, hogy nem mindig kell aljasságokkal tele rakni egy filmet, mégis sikeres lesz.

2023.04.07 Maver17

Fantasy Kaland

Nagyon jó film! A rendezés, a színészek és a látvány mind a helyükön voltak ebben a filmben. A humor teljesen jó, ezért bátran ajánlom mindenki számára. :)

2023.05.23 taba

Eszeveszett rohanás

Az előzetesek alapján egy szórakoztató vígjátékra számítottam. Helyette egy közepesen sikerült, kapkodó, sok helyen kidolgozatlan történetet láttam. Hiányzik a hatásszünet, a jelenetek félbehagyottak, túl sok van belőlük, futószalagon követik egymást. Michelle Rodriguez nem igazán találta a helyét a szerepében, poénosnak szánt szövegei inkább zavaróak mintsem szórakoztatóak. A kevesebb több, ez itt is működhetett volna.

2023.05.02 aliasteáscsésze

Úgy megírni egy film forgatókönyvét, hogy egy saját gondolata sincs a forgatókönyvírónak, nem semmi. Fel nem tudom sorolni, mennyi filmből loptak. A King Kong már 2005-ben minőségibb CGI-al kecsegtetett bennünket. Tényleg nagyon jól jönne már egy eredeti film.

2023.05.29 Borsossy

Végre!

Ha valaki szereti a fantasy vagy kaland típusú filmeket, akkor mindenképpen nézze meg! De mindenki másnak is jó szórakozást nyújthat a film, mert rendkívül igényesen készítették el. Látszik, hogy sokat dolgoztak a történeten, az egyes jeleneteken, de még a szövegeken, mozdulatokon is. Végre egy fantasy, amitől nem kell az embernek szégyenkeznie. Mellesleg persze hollywoodi filmről lévén szó, nem tökéletes. De manapság ki vár még tökéletes filmeket? Azok az idők már elmúltak nagyon rég. Be kell érni ennyivel. Bárcsak minden film hozná ezt a szintet, és nem csak évente egy, maximum kettő!

2024.02.20 Tibor397141

Minden percért kár volt. Azt a 15 percet is sajnálom a hétvégémből.

2023.04.03 lacafacateofil

A film szereplői jól kidolgozottak, és remek színészek egyszerűen fantasztikusan alakítják őket. Chris Pine erős alakítást hoz mint bájos gazember szerpében, míg Rege-Jean Page mélységet és összetettséget visz az ellentmondásos harcos, Zephyr szerepé... Több

2023.03.31 Gulyware

A Dungeons & Dragons operatőri munkája lélegzetelállító, lenyűgöző tájakkal, epikus csatajelenetekkel és magával ragadó speciális effektekkel. Jól megkoreografált harcjelenetek és a dinamikus kameramozgások fokozzák azt a feszültséget, amit a sztori alapból hoz.

2024.10.02 Nyereg alatt Pizza

Igazi csemege a szerepjátékok szerelmeseinek

Sokszor aggódtam, hogy már nincsenek olyan filmek, amik úgy újító szelleműek, hogy közben megidéznek klasszikusokat is, és közben végig lekötnek. Mostanában kevés film szórakoztatott ennyire, mint a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület. El kell mondanom, én nem játszottam a szerepjátékkal, viszont a fantasy műfajt nagyon kedvelem, és ez a film óriási kedvencem lett. Jó a történet. Nagyon szerethető, kedves, családbarát, közben nagyon vicces is, a szó legjobb értelmében. A karakterek nagyon bejöttek, mindnek van valami különlegessége, és itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy elmondjam: a film élménye pontosan olyan, mintha összejönne egy társaság, és D&D-t játszanának. Megemlítem, a színészi gárda is rendben volt. Nagyon jó kikapcsolódás ez a film. Bármikor meg tudom nézni, szívet melengető, kedves, szurkolok, hogy a Paramount folytassa!

2023.05.16 Röss Péter

Moziban néztem meg és nagyon tetszett, kellemes meglepetés volt. Csak ajánlani tudom!

2024.09.29 idanka

Minden percét élveztem. :)

2023.09.02 filmember

Tökéletes fantasy film, imádom!