Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
71
Filmadatlap
 
19
Szereplők
9
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

Elment de nekem kissé lehangoló és borongós volt ahogy mindenki folyamatosan el akarta egymást tiporni. Diana Keaton és Harrison Ford itt is zseniális alakítást nyújtott, de Rachel McAdams karaktere kifejezetten hisztérika és irritáló volt számomra.

 
mamiéstöti2   2018. 01. 20.

A szereplők nevét olvasva remek filmnek gondoltam, de hiányzott belőle az életszagúság, kicsit monotonnak is mondhatnám.


 
indingo Nézhetetlen  2019. 01. 11.

Hogyan készül egy amerikai reggeli Tv műsor, vannak jó és rossz adások, hát a ez a film is pont olyan amiről szól, van gyenge és elég jó jelenet is benne. Néha unalmas, de a végén várod a fordulatot. Egyszer meglehet nézni.

 
diumiu   2016. 11. 10.

A szereposztás pazar, a film illetve a kivitelezés már okozott némi csalódást. Egyszerű történetről van szó, ennek ellenére kikapcsolt ez a film. Nálam ez az egyszer nézhetős kategória sajnos.

 
Curacao86   2015. 06. 23.

Első ránézésre vice,s könnyed vígjáték, csipetnyi romantikával. Azonban, ha folytatjuk a megtekintését, sőt, végig nézzük rá lehet jönni, hogy egy érdektelen film, ismert nevekkel telepakolva, semmi több.

A film összbevétele 60 040 976 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben egy Oscar-díjas: Diane Keaton és három Oscar-jelölt színész kapott szerepet: Rachel McAdams, Harrison Ford és Jeff Goldblum.

(diumiu)
 

Diane Keaton és Harrison Ford ebben a filmben dolgoztak először együtt.

(diumiu)
 

Harrison Ford volt az első szereplő akit kiválasztottak.

(diumiu)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.