Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre (2020)

Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre
Filmadatlap
 
26
Szereplők
15
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Vélemények: Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre (2020)

 
Dorkateo   2022. 11. 04.

legújabb vélemény

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Mese habbal. Az ilyen történetek nem így szoktak végződni. Hanem pont úgy, ahogy a baljóslatú eleje előrevetíti. Ennek ellenére egy szép és érzékeny filmnek találom.

 
Crystaldeer   2021. 01. 16.

1

Jaj de kár, hogy egy ilyen, amúgy tényleg nagyszerűen megírt filmre csak átlagost kell nyomnom, mert sajnos nekem hiányzott az a bizonyos plusz belőle. A történet nagyon lekötött, érdekes volt, de a végén úgy éreztem, hogy csak hipp-hopp, le lett zár... több»


 
zsena   2022. 07. 23.

3
A szürrealitás esszenciája: “Naívak a nők, még az okosak is!”

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nemigen nézek magyar filmeket. Nagyon ritka, ha ráveszem magam, emiatt nem is igen ismerem a rendezőt, Horváth Lilit, ezáltal csak annyit tudok róla, amennyit neten olvastam (a film megnézése után). 40 éves színésznő, rendező, aki még novellákat is í... teljes kritika»

 
Annuska   2020. 10. 31.

2

Rengeteg jó kritikát lehet olvasni a filmről. Én szeretem a különleges filmeket, de ez számomra teljesen súlytalan volt.

 
elekm90   2020. 09. 28.

0

Igazi felüdülés, hogy a jelenlegi silány, sablonos komédiák mellett egy ilyen minőségű magyar alkotás is mozikba került. Művészfilmszerű, így valószínűleg nem mindenki lesz rá fogékony. Akit viszont megfog az előzetes, annak bátran ajánlom a filmet ... több»

 
Alexa   2022. 02. 12.

1

Értékeltem az egyéni szemléletmódot, ahogy ábrázolja a film a magányt, a szerelmet. Nagyon jól alakították a karaktereket a színészek, és egy igazi művészfilm lett belőle. A végén a metaforikus befejezésen azért el kellett gondolkoznom, hogy mire gon... több»

 
Emmersson   2021. 06. 10.

0
Mi a f... volt ez?!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Belógatják a "most akkor miért is nem emlékszik a faszi" misztikus/thriller szálat, hogy az ember megnézze. Aztán kiderül, hogy még drámaként is raklap f*s. Nincsen titok, se egy csavar. SPOILER (ha ezt nevezhetjük annak): Drexler János egyszerűen "nem gondolta komolyan" a találkozót! WTF?! A második filmnél írom a rendezőnek: A...DAT, Horvát! (Az első a Napszállta volt, Nemes rendezésében.)

 
Fikatours_blogger   2022. 03. 15.

0
Mire lehet képes egy szerelmes elme?

Kissé életszerűtlen a kommunikáció ennyire alacsony szintje, mint a két főszereplő között. Ezt leszámítva tetszett a történet, és külön köszönet, hogy nem úgy nyisszantották el a végét, hogy találja ki a néző, hogyan tovább.

 
HanGa   2021. 10. 30.

0

Számomra elég súlytalan volt a film. Érzelmileg nem érintett meg, pedig ezt vártam volna tőle.

 
BloodyMary   2020. 09. 25.

0

Kimondottan erős film lett a Felkészülés meghatárohatatlan ideig tartó együttlétre. Nem feltétlenül az a darab, ami tízezreket vonz a moziba, és könnyed kikapcsolódásnak sem nevezném, de az biztos, hogy egy nagyon sajátságos élményt nyújt jó rendezés... több»

 
kodin1   2020. 08. 29.

0

Költői rendezés, remek fényezés, iszonyú erős alakítások. A Felkészülés meghatározhatatlan ideig tartó együttlétre az év magyar filmje.

 
Vikerlase   2020. 12. 15.

1
Végre egy nagyszerű film!

Nagyon szép, nagyon pontos film. Kár, hogy a vége nem dráma lett, hanem happy end. Csak igazi, jó művészfilmeket kedvelőknek ajánlom. Akciót senki ne keressen benne. A mozi esszenciája ez a film. Minden a helyén van benne: a színészi játék, a képek, a kellékek stb. Nem Oscár-jelölésre val, azoknál ez a film sokkal több.

 
gabeesz1   2020. 09. 24.

0

Gyönyörű szerelmes film, rég láttunk már ilyet a nagyvásznon, magyar alkotóktól pedig különösen. A szereplőgárda kimagasló teljesítményt nyújtott, és szerintem Horváth Liliről még sokat fogunk hallani a jövőben.

 
kocka   2020. 09. 27.

0

Csodásan világított és megrendezett dráma olyan alakításokkal, melyeket sokáig fogunk még emlegetni. Minden elismerésem.

 
Fintil   2020. 02. 09.

0

Nagyszerűen kitalált, megírt és rendezett mozi, le a kalappal az alkotók előtt.