Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
75%

Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre (2020)

Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
11
Képek
3
Videók

Vélemények: Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre (2020)

 
Emmersson   2021. 06. 10.

legújabb vélemény

0
Mi a f... volt ez?!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Belógatják a "most akkor miért is nem emlékszik a faszi" misztikus/thriller szálat, hogy az ember megnézze. Aztán kiderül, hogy még drámaként is raklap f*s. Nincsen titok, se egy csavar. SPOILER (ha ezt nevezhetjük annak): Drexler János egyszerűen "nem gondolta komolyan" a találkozót! WTF?! A második filmnél írom a rendezőnek: A...DAT, Horvát! (Az első a Napszállta volt, Nemes rendezésében.)

 
Annuska   2020. 10. 31.

1

Rengeteg jó kritikát lehet olvasni a filmről. Én szeretem a különleges filmeket, de ez számomra teljesen súlytalan volt.


 
Crystaldeer   2021. 01. 16.

0

Jaj de kár, hogy egy ilyen, amúgy tényleg nagyszerűen megírt filmre csak átlagost kell nyomnom, mert sajnos nekem hiányzott az a bizonyos plusz belőle. A történet nagyon lekötött, érdekes volt, de a végén úgy éreztem, hogy csak hipp-hopp, le lett zár... több»

 
elekm90   2020. 09. 28.

0

Igazi felüdülés, hogy a jelenlegi silány, sablonos komédiák mellett egy ilyen minőségű magyar alkotás is mozikba került. Művészfilmszerű, így valószínűleg nem mindenki lesz rá fogékony. Akit viszont megfog az előzetes, annak bátran ajánlom a filmet ... több»

 
Vikerlase   2020. 12. 15.

0
Végre egy nagyszerű film!

Nagyon szép, nagyon pontos film. Kár, hogy a vége nem dráma lett, hanem happy end. Csak igazi, jó művészfilmeket kedvelőknek ajánlom. Akciót senki ne keressen benne. A mozi esszenciája ez a film. Minden a helyén van benne: a színészi játék, a képek, a kellékek stb. Nem Oscár-jelölésre val, azoknál ez a film sokkal több.

 
kocka   2020. 09. 27.

0

Csodásan világított és megrendezett dráma olyan alakításokkal, melyeket sokáig fogunk még emlegetni. Minden elismerésem.

 
BloodyMary   2020. 09. 25.

0

Kimondottan erős film lett a Felkészülés meghatárohatatlan ideig tartó együttlétre. Nem feltétlenül az a darab, ami tízezreket vonz a moziba, és könnyed kikapcsolódásnak sem nevezném, de az biztos, hogy egy nagyon sajátságos élményt nyújt jó rendezés... több»

 
gabeesz1   2020. 09. 24.

0

Gyönyörű szerelmes film, rég láttunk már ilyet a nagyvásznon, magyar alkotóktól pedig különösen. A szereplőgárda kimagasló teljesítményt nyújtott, és szerintem Horváth Liliről még sokat fogunk hallani a jövőben.

 
kodin1   2020. 08. 29.

0

Költői rendezés, remek fényezés, iszonyú erős alakítások. A Felkészülés meghatározhatatlan ideig tartó együttlétre az év magyar filmje.

 
Fintil   2020. 02. 09.

0

Nagyszerűen kitalált, megírt és rendezett mozi, le a kalappal az alkotók előtt.