Elcserélt életek

Changeling

2017.01.20 valery

Megdöbbentően őszinte és nyers film a tisztességtelen üzleti érdekekről és a korrupcióról, nagyszerű színészi alakítás , tökéletesen visszaadják az akkori rendszer hangulatát és az egész miliő áthatol a nézőn.

2015.06.30 Prücsök

Hihetetlen dráma, pedig IGAZ! Egyszerűen szörnyű, hogy ez megtörténhetett! Nagyon nyomasztó az egész film, számomra borzalmas volt. Angelina Jolie alakítás zseniális!!!

2016.10.26 fazekasanett92

Elgondolkodtató, nyomasztó, kemény film, kemény jelenetekkel. Kegyetlenek és felháborítóak a rendszer felől érkező megnyilvánulások és hogy a butaság meddig fajulhat...

2015.12.11 FarZoo

Régen láttam ennyire jó filmet. A történet magával ragadja az ember végig leköti és nagyon izgalmas profi alakítás. Egyedi hangulatú misztikus thriller.

2015.06.29 Buborék

Ez a film egyszerűen letaglózott. Hihetetlen mennyire megrázó és igen mélyen érinti az embert. El sem tudom hinni, hogy ilyen megtörténhetett! A színészek kiválóak! Tökéletes film!

2016.06.11 Mulds

Szinte képtelen vagyok betelni ezzel a filmmel. Szerintem fantasztikus alkotás és mindegy egyes apró mozzanatát imádtam. Nagyon el lett találva minden féle téren. Nekem nagy kedvenc.

2017.03.24 georgri

Az egyik legkiválóbb dráma, melyet az utóbbi években láttam. Nagyon nagy színészek játszanak benne, akiknek már csak a játéka miatt is érdemes megnézni a filmet. Maga a történet is nagyon izgalmas.

2017.11.22 Imlah

Szerintem ez egy zseniális film. Tele izgalommal, érdekes cselekménnyel és nem mindnnpai hangulattal. Misztikus, sejtelmes és rendkívül izgalmas thriller!

2016.10.26 kernernoemi

Nagyon izgalmas, fordulatos és megrázó film, ami nagyon megfogott, a jelenetek megindulóak. A diktatórikus rendszer és hatalommal való visszaélés elgondolkodtató példája.

2015.06.30 BuBu

Megrázó, megindító film! Nagyon szörnyű belegondolni, hogy ilyen megtörténhetett. Lehengerlő film, kiváló színészi alakítással, Angelina Jolie nagyon odatette magát, kiváló volt!

2018.07.26 varkonyiildi

Félelmetesen megdöbbentő dráma, nagyon elgondolkodtató tartalommal és a legjobb szereplőkkel. A film nagyon hiteles és izgalmas, a székhez láncolja a nézőt.

2017.02.18 tilino

Átható, szomorkás, keserédes film, hiteles kosztümökkel, miliővel, korabeli stílussal, , környezettel és felfogással. Egy törékeny de céltudatos nő megható küzdelme a hatalommal,a korrupcióval szemben.

2018.05.04 kisssjanka

Nagyon elgondolkoztató és elszomorító film. Angelina legnagyobb alakítása. Eszméletlenül hiteles. Sokféle érzést előhoz a nézőből, többek közt a felháborodást a hatalom igazságtalansága miatt.

2015.06.29 Mócii

Engem ennyire fim még nem zaklatott fel, mint ez a dráma!! Egyszerűen hihetetlen és bele gondolva, hogy igaz történet alapján íródott, ááá szörnyű! A színészek nagyszerűek, szerintem Angelina Jolie egyik legjobb alakítása. Nem nézném újra, annyira megrázó, de tanulságos és elgondolkodtató film!