Megdöbbentően őszinte és nyers film a tisztességtelen üzleti érdekekről és a korrupcióról, nagyszerű színészi alakítás , tökéletesen visszaadják az akkori rendszer hangulatát és az egész miliő áthatol a nézőn.
Hihetetlen dráma, pedig IGAZ! Egyszerűen szörnyű, hogy ez megtörténhetett! Nagyon nyomasztó az egész film, számomra borzalmas volt. Angelina Jolie alakítás zseniális!!!
Elgondolkodtató, nyomasztó, kemény film, kemény jelenetekkel. Kegyetlenek és felháborítóak a rendszer felől érkező megnyilvánulások és hogy a butaság meddig fajulhat...
Régen láttam ennyire jó filmet. A történet magával ragadja az ember végig leköti és nagyon izgalmas profi alakítás. Egyedi hangulatú misztikus thriller.
Ez a film egyszerűen letaglózott. Hihetetlen mennyire megrázó és igen mélyen érinti az embert. El sem tudom hinni, hogy ilyen megtörténhetett! A színészek kiválóak! Tökéletes film!
Szinte képtelen vagyok betelni ezzel a filmmel. Szerintem fantasztikus alkotás és mindegy egyes apró mozzanatát imádtam. Nagyon el lett találva minden féle téren. Nekem nagy kedvenc.
Szerintem ez egy zseniális film. Tele izgalommal, érdekes cselekménnyel és nem mindnnpai hangulattal. Misztikus, sejtelmes és rendkívül izgalmas thriller!
Nagyon izgalmas, fordulatos és megrázó film, ami nagyon megfogott, a jelenetek megindulóak. A diktatórikus rendszer és hatalommal való visszaélés elgondolkodtató példája.
Megrázó, megindító film! Nagyon szörnyű belegondolni, hogy ilyen megtörténhetett. Lehengerlő film, kiváló színészi alakítással, Angelina Jolie nagyon odatette magát, kiváló volt!
Félelmetesen megdöbbentő dráma, nagyon elgondolkodtató tartalommal és a legjobb szereplőkkel. A film nagyon hiteles és izgalmas, a székhez láncolja a nézőt.
Átható, szomorkás, keserédes film, hiteles kosztümökkel, miliővel, korabeli stílussal, , környezettel és felfogással. Egy törékeny de céltudatos nő megható küzdelme a hatalommal,a korrupcióval szemben.
Nagyon elgondolkoztató és elszomorító film. Angelina legnagyobb alakítása. Eszméletlenül hiteles. Sokféle érzést előhoz a nézőből, többek közt a felháborodást a hatalom igazságtalansága miatt.