Angelina Jolie pozitív csalódást okozott a filmben. Nagyon profin adja elő a karaktert, meggyőző és hiteles az alakítása. Minden perce feszült, izgalmas a filmnek!
Mikor először láttam nagyon megfogott a sztori, egyből utána is olvastam, egy hónapig foglalkoztam ezzel az üggyel. Hitelesen mutatta be az akkori rendőrséget, teljesen elhittem, hogy így volt. Nem csak azt mutatja be a filmben, hogy milyen őrült áll... Több
Eszméletlen izgalmas film, ami szól a korrupcióról, a hatalomról és az emberi gonoszságról. Angelina Jolie tehetségesen alakítja a végsőkig küzdő anya szerepét.
Lelkileg nehéz film de ebben rejlik hogy nagyon Izgalmas és profi. Angelina jolie Fantasztikusan alakít benne. Végig rendkívül izgalmas és Leköti az embert.
Alapvetően egy "szép" film, jó színészek, érdekes történet, de sokszor néztem, hogy mennyi van még vissza belőle. Elég lassúnak tűnt a film az érdemei ellenére.
Hihetetlen történet, el sem tudom képzelni, hogy ez valóban megesett, pedig a tények ugye... Mindenesetre a film nagyszerű, Eastwood zseniális neo-noirt rendezett, Angelina Jolie pedig talán élete alakítását nyújtotta. Ez igazi modern mestermű.
Jó film lett az Elcserélt életek, bár én elvitatnám tőle a zseniális jelzőt. A Cannes-i zsűrinek kell igazat adnom, amikor A falaknak adta az Arany Pálmát. Persze az egész stáb, Eastwoodostul Angelina Jolie-stul remek munkát végzett, de klasszikus ne... Több
Angelina Jolie élete legjobb alakítását nyújtotta. Remek, megindító film igaz történet alapján. Mindeninek jó szívvel tudom ajánlani.
Valóban úgy van, hogy az élet írja a legjobb forgatókönyveket. Bár azért nem akarom elvitatni Straczynski munkáját, aki nagyon jól építette fel a sztorit, és bár időben időben lineárisan haladunk, mindig van egy újabb apróság, ami újra osztja a lapokat. Lehengerlő film!