Tanulságos, kritikus film, aminek én úgy éreztem nem a mondanivalójáén van a fő hangsúly, hanem azon hogy mennyire megdöbbentő dolgok történ(het)nek a való életben.
Annyira vártam ezt a filmet, hogy mikor megnéztem, annál nagyobb volt a meglepetés. Nem pozitív értelemben, mert nem volt képes hozni azt a szintet, ami elvárható lett volna ettől a koncepciótól.
Szörnyű, hogy akkoriban mennyire a rendőrség szava számított csak. Hogy emberek a hatalomért bármire képesek. Még arra is hogy egy anya életét tönkretegyék ami már így is tönkrement, hiszen a gyerekét elrabolták. A film szuper alkotás a színészi teljesítmények is pazarak.
Nagyon megfogott a film, fantasztikus a cselekmény, egyedülálló történet. Izgalmas és érdekes, magával ragadó. Nem unalmas egy perc sem, végig tartja a szintet.
Nem egy egyszerű sztori , az biztos , és megdöbbentő , hogy igaz is és megtörténhetett ez egy anyával a való életben, és a végén megismert történet is vérfagyasztó. A színészi játék tetszett és szépen volt bemutatva a történet , ami azért elég jó alapot adott a filmre vitelhez.
Clint Eastwood újabb zseniális filmje, aminek ugyan a sztorija bármennyire is tűnik izgalmasnak, mégsem az. Sokkal lassabb, laposabb, mint ami kellene, viszont a színészi játék felhúzza. Felkavaró, sokkoló, szülőként borzasztóan feszengő történet, de mégis élvezetes.
A forgatókönyv nagyszerű, a látványvilág csodálatos, a történet magával ragadó. Lehengerlő ez a film! Kalandos, izgalmas, egyszerűen fantasztikus, gyönyörűen kidolgozott.
Ez az a film, amit nem ül le az ember újra és újra megnézni, DE nem azért, mert rossz, hanem mert annyira megrázó élményt nyújt, hihetetlen maga a történet, magával rántja az embert és szerintem egy darabig még ezen kattog utána az agy... Angelina Jolie alakítása kiváló és nagyon hiteles volt!
Nagyon izgalmas, érdekes ahogyan a thriller szerű történetbe belefűzi a korrupciót és a politikát. A hatalommal való visszaélés negatív példája. Angelina Jolie példátlanul alakít. Kihagyhatatlan film.
Nagyon bejönnek az ilyen típusú filmek. Izgalom, misztikum, elvontság, igazi jó karakteres thriller, aminek egy percén sem unatkozik az ember. Újdonságot adott, megfogott, magával ragadott!
Szerintem ez a történet nagyon ütős, főleg, hogy igaz történeten alapszik. A zene is tetszett és a hangulata... Angelina Jolie nagyon jól alakítja a szerepét, de szerintem a többi színészre se lehet panasz! Ajánlom mindenkinek!