Életrevalók

Intouchables

2015.03.31 dedina

Remek tortenet, nagyszeru szineszekkel. Meghato es szomoru megis ugy gondolom, hogy nagyon sok mondani valoja van a filmnek, foleg ebben a mai vilagban. Mindenkinek csak ajanlani tudom!

2015.03.14 gaalerzsebet

Jó kis film, egyszerre elgondolkodtató, megható és humoros alkotás. Érdemes megfigyelni ahogy a fehér emberek viszonyulnak a néger emberekhez. Elsősorban azoknak ajánlom a filmek akik szeretnek a filmeken elérzékenyülni.

2015.02.25 adelheid

Nagyon szép történet a másságról, az elfogadásról. Sokszor láttam már, és megunhatatlan számomra ez a film. Nagyon jók a zenei betétek is.

2015.02.24 FANNA

Egyik kedvenc filmem. Izgalmas, elgondolkodtató és nagyon megható. Emellett számos vicces részt is tartalmaz.

2015.02.14 orevivien

Egy korhű dráma az emberi méltóságról és szeretetről! Egyszer mindenkinek meg kell néznie.

2015.02.13 lombaresztii

Nagyon megható, és elgondolkodtató film, ami szerintem mindenkit megérint, hisz ha elgondolkozunk, mindenkiben van vagy egy Philippe, vagy egy Driss. :)

2015.02.11 reat

Csodálatos film. Nagyon megható és érzelmekkel telt. A színészek jól játszanak és nagyon szimpatikusak.

2015.02.09 vadiati

A film nagyon jól mutatja be, hogy az elsőre teljesen különbözőnek tűnő emberek milyen jól kijönnek egymással. Rengeteg ellentét párosul a filmben, amitől érdekes lesz, és nem laposodik el.

2015.02.09 seszter2200

Nagyon megható és elgondolkodtató film, csodálatos színészi alakítás, megindító zene, és egy rendkívüli történet. Érdekes,vicces,megrendítő. Ajánlani tudom mindenkinek.

2015.01.29 manoarc

Kiváló színészek, jó történet, nagyon megható és magával ragadó film! 5/5

2015.01.27 kitka6

megmutatja hogy az ember élheti másképp is az életét. nem muszáj otthon ülni és sajnálni magunkat.. észre kell venni az élet napos oldalát :)

2015.01.27 S.Nikolett

Nagyon magával ragadó és mélyenszántó film,ami igaz történeten alapul! Nagyon jól ki van dolgozva és nagyon jó kis befejezése is van!

2015.01.26 palacsinta

Nem egy szokványos dráma. Szívbemarkoló, szerethető, sokat tanulhat belőle az ember. A zenéi is fantasztikusak, csak ajánlani tudom!

2015.01.26 pinter.bence91

Nagyon elgondolkodtató film. Tetszik, hogy nem olyan dráma, ami ezt mindenképp hangsúlyozni akarja.