Remek tortenet, nagyszeru szineszekkel. Meghato es szomoru megis ugy gondolom, hogy nagyon sok mondani valoja van a filmnek, foleg ebben a mai vilagban. Mindenkinek csak ajanlani tudom!
Jó kis film, egyszerre elgondolkodtató, megható és humoros alkotás. Érdemes megfigyelni ahogy a fehér emberek viszonyulnak a néger emberekhez. Elsősorban azoknak ajánlom a filmek akik szeretnek a filmeken elérzékenyülni.
Nagyon szép történet a másságról, az elfogadásról. Sokszor láttam már, és megunhatatlan számomra ez a film. Nagyon jók a zenei betétek is.
Egyik kedvenc filmem. Izgalmas, elgondolkodtató és nagyon megható. Emellett számos vicces részt is tartalmaz.
Nagyon megható, és elgondolkodtató film, ami szerintem mindenkit megérint, hisz ha elgondolkozunk, mindenkiben van vagy egy Philippe, vagy egy Driss. :)
A film nagyon jól mutatja be, hogy az elsőre teljesen különbözőnek tűnő emberek milyen jól kijönnek egymással. Rengeteg ellentét párosul a filmben, amitől érdekes lesz, és nem laposodik el.
Nagyon megható és elgondolkodtató film, csodálatos színészi alakítás, megindító zene, és egy rendkívüli történet. Érdekes,vicces,megrendítő. Ajánlani tudom mindenkinek.
megmutatja hogy az ember élheti másképp is az életét. nem muszáj otthon ülni és sajnálni magunkat.. észre kell venni az élet napos oldalát :)
Nagyon magával ragadó és mélyenszántó film,ami igaz történeten alapul! Nagyon jól ki van dolgozva és nagyon jó kis befejezése is van!
Nem egy szokványos dráma. Szívbemarkoló, szerethető, sokat tanulhat belőle az ember. A zenéi is fantasztikusak, csak ajánlani tudom!