Életrevalók

Intouchables

2015.01.21 zayin

Fantasztikus film, melynek minden egyes részlete izgalmas, érdekes és szenzációs! Ráadásul olyan témát dolgoz fel, amely nem bonyolult, mégis egy nagyon nagy dramatikus helyzet! Frenetikus élmény volt!

2015.04.17 agi89

Annyival magával ragadó. Ahogy egyszer bőgsz aztán meg szívből nevetsz. Hihetetlen érzelmi hullámvasút. És a zenék... Tökéletesek. Egytől-egyig.

2015.04.12 reddress1

Remek film az elfogadásról, a hitről, a kitartásról és az emberi kapcsolatokról. Igazán elgondolkodtató. Imádtam! Mindenkinek ajánlom!

2015.03.17 kotipeter

Nagyon jó film. Egy igazán lélekemelő és motiváló filmről beszélünk. Remekül mutatja be a film a karaktereken keresztül a barátságot és a kitartás. Hogy mennyire optimista tud lenni, úgy, hogy tolószékbe került... ez már önmagában megható és csodálat... Több

2015.02.24 glenn

Nagyon elgondolkodtató, szép film. Igaz történet alapján játszódik, és eléggé meghatja az embert. A legjobb francia film amit láttam, pedig vannak még jók. Mindenkinek nagyon tanulságos lehet megnézni, úgyhogy ajánlom akár az egész családnak. Egyértelműen 5/5.

2015.02.10 szbabus89

Ha egy kis nevetésre, és jókedvre vágyik az ember, ezt a filmet kell megnézni!

2015.02.05 adamwin

Egyszerre elgondolkodtat és megnevettet, fantasztikus, 10/10es film, nagyon tetszett. Hatalmas motivációt tud adni, hogy minden helyzetből fel lehet állni a padlóról, és vidáman kell élni az életet!

2015.02.04 Drein

Nagyon elgondolkodtató és megható film. A színészek kiemelkedően jól játszanak. A főszereplő zseniális. Igazán szerethető film.

2015.01.24 forradalom

A nehéz élet boldog oldala. Igenis talpra lehet állni az életben is, bármennyire nehéz is.

2015.01.23 Emil444

Ez egy tipikusan olyan történet és film, ami mindenkinek tetszeni fog ha megnézi, még azoknak is akik nem dráma rajongók! :)

2015.01.22 Dorika94

Csodás, humoros, szeretetteli, de nem demagóg. A vicc, hogy teljesen véletlenül néztem meg ráadásul eredeti nyelven - nem bántam meg. Később néztem csak utána az "igaz történetnek", valóban megható.

2018.10.14 dannab24

Kevés olyan film van, ami egyszerre nevetést és sírást vált ki az emberből. Hát ez olyan! Két ember találkozik, két egymástól teljesen idegen stílussal, élethelyzettel, mindketten valamilyen szinten boldogtalanok a saját életükben, s pont ők tudják e... Több

2015.03.31 lizidavid2010

Sok-sok filmet láttam már.. Úgy álltam neki, hogy egye-fene letöltöm maximum nemfog tetszeni, egyébkéntsem a kedvenc műfajom.. Megnéztem és.. Wow. Biztosan állítom, hogy ez életem egyik legjobb filmje! Baromi jó :)

2015.03.29 babus1004

Nekem nagyon tetszett a történet és a megvalósítás is. Humoros, vicces film. Mindenkinek ajánlom!