Életrevalók

Intouchables

2015.08.31 nickiasaur

Az a jó a történetben, hogy hiába dolgozik egy mozgássérültnek nem kezeli úgy és hiába mozgássérült Philippe elvárja, hogy ne kezeljék úgy. Kiegészítik egymást és ez teszi különlegessé a filmet

2015.01.27 zsuzsi88

Nagyon tetszett, körülbelül egy évvel ezelőtt láttam, igazán hihető, magával ragadó és megható a történet.

2018.04.30 WhisKimi

10/10-es film, a humor és a mély lélektani mondani valóban, valamint az etnikumi hova tartozás tökéletes boncolgatója ez a film! Mindenkinek ajánlom, aki szeretne úgy eltölteni, egy csodálatos, humoros estét, hogy közben, valami mélyen szántót kap, csak jót tudok róla mondani!

2015.02.24 leszti6

Nagyon megrendítő film. A történet megható, mégis vicces, lés a színészek is nagyon jól játszottak, ajánlom mindenkinek!

2021.12.29 Wasszotya

Fantasztikus

A film, amely gyönyörű példája a bennünk rejlő, mára már szinte a "szégyen" kategóriájába taszított legszebb emberi tulajdonságunknak. A szolidaritásnak! Az emberségnek! Az önzetlen, de következetes szeretetnek! A jellemformálás bensőséges képességének. Tanítani kellene a középiskolákban, gimnáziumokban és a felsőoktatásban is.

2015.04.22 tom1462

Remek film. Életem egyik legjobbja amit láttam. Az érzelmek repertoárját vonultatja fel. Ha valaki nem látta ez a film amit meg kell nézni az embernek a halála előtt. Remek szereplők és a társadalmi rétegek közti éles ellentétek is jelen vannak a filmben.

2015.02.10 szamanta

Megunhatatlan. Mindig szívesen megnézem, akárhányszor látom a tévében. Szívbe markoló zseniális film, és a humora is csillagos ötös.

2016.12.28 spock2017

Nem mondható rá hogy tucatfilm,nagyon jó történet és szereposztás.

2015.09.21 pilla921216

Magával ragadó,igazán szórakoztatóó film.A zenéről nem is bezsélve:)

2015.02.10 Évica9415

Abszolút favorit! Olyan érzéseket vált ki az emberből, hogy egyszerre vicces, vidám, megrendítő és szomorú! Igazán kedves film,nem lehet nem szeretni!Csak ajánlani tudom!

2015.02.08 radnotirita

Ilyen poénos és egyben megható filmmel még nem találkoztam! Le a kalappal a film ihletői előtt!

2019.04.13 petrlujz

Ha a Csillag születiknek zseniálisat adtam, akkor erre ki kéne találni egy új kifejezést. Arra nincs szó, hogy ez egy mennyire megérintő és csodálatos film. Mindenképpen ajánlom.

2018.02.13 Patriota

Vicces, szomorú, szép, gyönyörű, kedves... Minden egyszerre. Az európai fiImgyártás újabb remekműve, barmikor, bárhányszor ujranezhető - az éImény ugyanaz!

2017.12.21 zlatybazant

A mozgássérült úr, és a színesbőrű ápolójának nem hétköznapi kapcsolata jelenik meg a filmben. Humorral kellőképp ellátott, de mégis nagyon megható történet. Karácsonykor ideális választás lehet.