Az a jó a történetben, hogy hiába dolgozik egy mozgássérültnek nem kezeli úgy és hiába mozgássérült Philippe elvárja, hogy ne kezeljék úgy. Kiegészítik egymást és ez teszi különlegessé a filmet
Nagyon tetszett, körülbelül egy évvel ezelőtt láttam, igazán hihető, magával ragadó és megható a történet.
10/10-es film, a humor és a mély lélektani mondani valóban, valamint az etnikumi hova tartozás tökéletes boncolgatója ez a film! Mindenkinek ajánlom, aki szeretne úgy eltölteni, egy csodálatos, humoros estét, hogy közben, valami mélyen szántót kap, csak jót tudok róla mondani!
Nagyon megrendítő film. A történet megható, mégis vicces, lés a színészek is nagyon jól játszottak, ajánlom mindenkinek!
A film, amely gyönyörű példája a bennünk rejlő, mára már szinte a "szégyen" kategóriájába taszított legszebb emberi tulajdonságunknak. A szolidaritásnak! Az emberségnek! Az önzetlen, de következetes szeretetnek! A jellemformálás bensőséges képességének. Tanítani kellene a középiskolákban, gimnáziumokban és a felsőoktatásban is.
Remek film. Életem egyik legjobbja amit láttam. Az érzelmek repertoárját vonultatja fel. Ha valaki nem látta ez a film amit meg kell nézni az embernek a halála előtt. Remek szereplők és a társadalmi rétegek közti éles ellentétek is jelen vannak a filmben.
Abszolút favorit! Olyan érzéseket vált ki az emberből, hogy egyszerre vicces, vidám, megrendítő és szomorú! Igazán kedves film,nem lehet nem szeretni!Csak ajánlani tudom!
Ha a Csillag születiknek zseniálisat adtam, akkor erre ki kéne találni egy új kifejezést. Arra nincs szó, hogy ez egy mennyire megérintő és csodálatos film. Mindenképpen ajánlom.
Vicces, szomorú, szép, gyönyörű, kedves... Minden egyszerre. Az európai fiImgyártás újabb remekműve, barmikor, bárhányszor ujranezhető - az éImény ugyanaz!