A szív bajnokaihoz tudnám hasonlítani ezt a filmet. Vicces, könnyű film egy laza délutánra, szívbemarkoló.Ezt látni kell akár többször is. Ajánlom mindenkinek.
Féltem megpróbálni a filmet... sokkal kevesebbet gondoltam róla, mint ami a végén lett belőle. Ügyes munka és nagyon jó feelgood film. Pont a megfelelő mennyiségű a dráma és humor is benne.
Ez egy remek elgondolkodtató film és jól tükrözi az emberi viszonyokat és azt hogy hogy kéne bánni az ilyen emberekkel.
Elég jó film, két különböző hátterű és gondolkodású ember egymásra találásáról. bizalmukról, barátságukról.
Egy életrevaló tolókocsis ember, és egy életvidám szegény fiatalember. Az egész film maga a vidámság. Egy olyan képet látunk másfél órán keresztül amibe magunkat is bele tudnánk képzelni. Ez a film nem lehetne jobb, és nem is lehetne rosszabb! Ajánla... Több
ZSENIÁLIS!!Csupa nagy betűkkel!!Imádom a filmet.Minden egyes pillanatát.A színészek egyszerűen lehengerlőek,csak úgy mint a hangulat,a vágás,a zene,minden!!Többször láttam már,de egyszerűen nem tudom megunni.Tökéletes elegye ez a vígjátéknak és a drámának.A végét pedig mindig megsíratom (férfi létemre).Mestermű!!
Remek film! Már maga a cím is előre vetíti a történet lényegét és minősítést is ad a filmről. Tipikusan nem amerikai. Egy életszerű történet nem mindennapi fordulattal. Remekül tükrözi az emberek sztereotip felfogását és elfogultságát bizonyos dolgo... Több
Számomra felejthetetlen élményt nyújtott a film. Minden eggyes alkalommal, mikor el vagyok csüggedve vagy csak bánt valami elég elővennem ezta filmet, és rá jövök, hogy mi is igazán fontos az életben. Hoszen ahogyan filmben is láthatjuk, tolókocsi... Több
Ez a mélyen emberséges francia film bemutatja, hogyan találnak barátságot az egymástól - hagyományaikban, anyagilag, fizikailag, szellemileg, lelkileg - legtávolabb élők, akik ebben a barátságban megadhatják a másiknak az életkedvet. Tulajdonságaink kiegészíthetik a másik hiányosságait.
Egyszerre humoros és megható. Ez a kettősség végig jelen van a filmben, mégis jól megférnek egymás mellett. Amikor megtudtam, hogy igaz történet alapján készült a film még jobban elérzékenyültem.