Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
5
Vélemények
6
Képek
1
Videók
Eli
 
dailyfilmsan   2020. 02. 11.

legújabb vélemény

A film egy nagy meglepetés volt számomra. Az elején egy kísértetjárásra számítottam hogy lesz egy gyerek akit kikészítenek a szellemek. Tényleg a kritikus pontig tipikus potenciális áldozat volt a főszereplő kisfiú. Mikor már azt hiszi az ember hogy bekategorizálja a filmet és csak hátra kell már innentől dőlnie és várnia a végkifejletet akkor robbant a film és az agyam eldobom olyan fordulatot vesz fel. Az áldozatból lesz az üldöző. Remélem nem spoilereztem sokat mert mindenképp érdemes megnézni. A film ritmikája a hangulata az egész egyben nagyot üt. És csak véletlen találtam rá Netflixen :D

 
indingo   2019. 12. 16.

A hangulata a filmnek és ahogy lassanként bontakozott ki a történet az érdekes volt., lekötött. A vége nem annyira tetszett.


 
Kóborló   2019. 12. 02.

Megtévesztések hálójában

A Netflix streamszolgáltató egyre gyakrabban gyárt már a sorozatokon kívül filmeket is és, ha nem is mind kiemelkedő minőségű, azért akad bőven olyan produkciója is, amit nem fog a néző megbánni, ha végignézi. Így voltam ezzel a 2019-es, Eli című misztikus horrornál is. Magát a történetet erősen kétfelé lehet bontani, és nem gondolom, hogy azzal túl nagy meglepetést okozok, ha kijelentem, hogy a történet második fele az, ami inkább kiemelkedő e téren (hisz a csavarja is ott található). A sztoriról nem is szeretnék több szót ejteni, hisz bármifajta történetbéli elemzése igencsak erős spoilerezést tartalmazna, így inkább csak ajánlani tudom azok számára, akik kedvelik a misztikus horrorfilmeke... több»

 
TomÁcs   2019. 12. 19.

Rég láttam ekkora baromságot. Kicsit olyan érzésem volt, miközben néztem, mintha a már láttam volna. Kisfiú is elég csúnyácska volt.

 
Delta1017   2019. 12. 27.

Lassú, részletes felépítésű a történet. Tipikus egyszer nézős film. Nem fog csalódni se, de nem fog az ember egy hátast se dobni tőle. Ha az embernek van szabad más fél órája és már nem tudja mit nézzen a horror kategóriába, akkor lehet vele egy próbát tenni.

Kelly Reilly
 
Tisztességes iparosmunka, de semmi több, így a pontozásban pont azt kapja, amit megérdemel, a közepet. több»
 

A film forgatókönyvét már 2015-ben elkészítették, viszont egy stúdió sem érezte annyira jónak, hogy filmet készítsen belőle, egészen 2019-ig.

(Kóborló )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.