Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
4
Vélemények
16
Képek
2
Videók
A harag
 
Márton   2018. 11. 30.

legújabb vélemény

Bizonyára ez egyik legismertebb ázsiai rémtörténet

Azzal kezdeném a véleményemet, hogy sajnos még nem volt szerencsém az első két változatának a megtekintéséhez (Bár ázsiai horrorkedvelő barátom felhívta a figyelmemet rá, hogy így is bőven élvezhető lesz, jelen filmünk! Hisz az első két változat, inkább csak amolyan kis költségvetésű videora szánt film volt, míg ebben a filmben ugyanúgy megismerhetjük a történetet és a szereplőket, csak ezt sokkal inkább már mozira szánta a készítője)! Tudtommal az ázsiai horrorfilmek egyik legismertebb karakteréhez és talán egyik legfélelmetesebb történetéhez lehet szerencsém eme filmben (amit nem is vitatok, mert volt egy eléggé ijesztő atmoszférája az egész történetnek) de sajnos nekem maga a történetveze... több»

 
BoBamburg   2018. 07. 31.

Lényegében ugyanazt hozza, mint az előző két rész, habár itt van egy kisebb minőségi ugrás (de ugyebár az első kettő az videófilmnek készült, nem mozifilmnek). Egyetlen problémám vele, hogy nagyon sok újat már nem tudott mutatni, amit az eddigi részekbe ne sütöttek volna el. De ettől függetlenül egy nagyon is élvezhető horror, a már megszokott nyomasztó hangulattal.


 
Holló   2016. 10. 14.

hátborzongatóan izgalmas, semmivel sem hagy alább a feszültség, mint az előző kettő részben

 
vivikejencikelara   2017. 05. 30.

Igazi japán film már nem csak a szereplők miatt írom ezt. Maga ez a különös hangulat ami végig kísér a filmen is hátborzongató. Nem csalódtam mert izgalmas a film, de sajnos túl sok a hasonló film.

A film összbevétele 325 661 dollár volt (imdb.com).

 

A film szerepel Steven Jay àltal szerkesztett, 101 horrorfilm film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című filmkritika gyűjteményben.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.