Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
95
Szereplők
Vélemények
3
Képek
Videók
Ellen
Ellen DeGeneres
Joely Fisher
Jeremy Piven
Jeremy Piven
Joely Fisher
Joely Fisher
Ellen DeGeneres
 

A sorozat számos változtatáson ment keresztül az első és a harmadik évad között. Bár a sorozatot folyamatosan nagyra értékelték, a teszt közönség valahogy mindig jobban támogatta a mellékszereplőket, mint a főszereplőket. Így történhetett, hogy a főszereplők egy részét lecserélték a második évadban (kivéve Arye Grosst) és Audrey, aki csak egy részben szerepelt volna állandó szereplő lett, ahogyan Joe is.

(rbernadett)
 

Amikor Portia de Rossi Degeneres (Ellen felesége) a The Oprah Winfrey Show (1986) vendége volt 2010-ben, Oprah Winfrey elmesélte Portianak, hogy miután eljátszotta a pszichológus szerepét a sorozat azon epizódjában, amikor Ellen DeGeneres bevallotta, hogy meleg, azután a pici szerep után annyi gyűlölködő levelet kapott, mint soha korábban műsorvezetői és színészi karrierje során.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.