Nem igazán mondanám horror műfajba, de van pár olyan jelenete. Lenyűgözött a film. Szépen kerekített kis film. Kibontakozik szépen, lassan, nem csak berobban. Csodálatos a vége, szinte már megható!
Még az Alkonyat széria teljesen meggyalázta számomra a vámpíros filmeket és a romantikát addig a skandinávok egy vérátömlesztéssel visszaadták a műfajba vetett hittem ,melynek központi témája egy 12 éves kisfiú és egy vámpírlány románca.Összességében... Több
Szeretem a horror filmeket de általában csalódnom kell bennük. Ez viszont egész jól eltalálta a hatást. Valószínűleg a zenei háttere is nagyban hozzájárult ehhez az érzéshez de nekem kiválóan szerepelt.
Barátaimmal néztem meg ezt a filmet, mindannyian be voltunk ... ijedve :D Nagyon jó film, szerintem a történet az ami megadja az egész horror feelingjét, a szereplők nem valami jók.
Megint egy újabb unalmas és röhejes horror film, aminek se eleje se vége. Félelem messze elkerüli ezt a filmet, ahogy engem is elkerült, az unalom már kevésbé került el. Szóval ez nem jött össze.
Drámai történet, és nagyon jó gyerekszereplők, nincs túlspilázva az egész. Akit nem zavar, hogy nem egy popcorn mozi az nagyon tudja élvezni majd, engem a havas tájak is úgy levettek a lábamról. Meg a panel. Egyszerű emberek..totál hétköznapiság..melléd is beköltözhet egy vámpír...
Thriller kategóriában nálam a kedvenc. Hoz minden olyan vonást , amit a műfajtól elvárok. Végig leköti az ember figyelmét, borzongást és félelmet, ugyanakkor kiváncsiságot vált ki. Remek alkotás!
Kiváló film, kiváló színészekkel! Ez pont olyan film, amit többször is könnyedén meg tudok nézni és minduntalan együtt izgulni a színészekkel. Hihetetlen érzést biztosít bárkinek, aki vevő a horror témára.
A zenei aláfestés igazán hatásos. Lina klassz szerepet játszik. A kamerabeállítás érdekes, de jó értelemben. A feltétel nélküli elfogadás,az ahogy elfogadják egymást olyannak amilyen az elgondolkodtató.
Igazán tehetséges gyerekszínészekkel készült film. Műfajában nagyon jól sikerült film. Izgalmas, színvonalas. A műfaj kedvelőinek nem lesz csalódás!
Imádom a sztorit, a szereplőket, az akció jeleneteket. Nagyon látványos film. A maga nemében szerintem egész tökös kis alkotás. A helyén volt minden ahogy mondtam is. Szemre való kis műremek.