Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
68%

Barátzóna (2021)

Friendzone
Filmadatlap
 
17
Szereplők
9
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Mickaël Lumière
Mickaël Lumière
Mickaël Lumière
Eva Danino
Mickaël Lumière
Fadily Camara
Constance Arnould

Videók (1)

 
zsirafcica   2021. 10. 11.

legújabb vélemény

0
A szó, amit senki sem hall szívesen

Voltál már olyan helyzetben, hogy úgy érezted, megtaláltad azt az embert, akivel egyszerűen bármit imádsz csinálni? Előfordult már, hogy a filmezés csak vele volt jó, de mégis el tudtad őt vinni vásárolni is egy turkálóba, ahol nemcsak órákig várt rád, de besegített a válogatás folyamatába is? Ilyen egy tökéletes barát –gondolgatnánk –, de az a fránya szív mindig bekavar. És jogosan ötlik fel bennünk a kérdés, vajon lehet egy ilyen jó barátságból igazán jó kapcsolat anélkül, hogy mindkettőt elveszítenéd? Ez a romantikus vígjáték ezekre a nehéz kérdésekre próbál választ találni, de még az alkotók se tudják pontosan, mi kell a nőnek igazából. Rengeteg állásponttal találkozunk a filmben különböző női szemszögekből. De mi az igazság? Féltékennyé kell tenni a potenciális jelöltet, vagy pont, hogy neked kell lenni a biztos pontnak az életében? Netán működhet egyszerre a kettő? Ha volt már legalább egy "barátok vagyunk, de mégis annál többek, vagy mégsem?" kapcsolat az életedben, mindenképp érdemes megnézned, ahogy Thibalt próbálja leküzdeni annak a szónak a velejáróit, amit senki sem hall szívesen - Friendzone.

 
stevepisti   2021. 10. 10.

0

Vicces hangulatú, megmosolyogtató film, a helyszínek jók, zene jó, a karakterek átlagosak, de semmi extra, kikapcsolódásra megfelelő.

 
KCintia   2021. 10. 09.

0
Az átlagnál jobb

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kellemes hangulatú, végig lekötött. Szerettem a fiú-lány barátság kialakítását, ahogy a csajok próbálják "férfivá" nevelni főszereplőnket. Vicces volt, érzelmes. A végén a zárás pedig abszolút kellemes volt.

 
dandelion1983   2021. 10. 09.

0

Nekem ez nagyon kevés volt. Kissé kuszának éreztem, mintha minden kötelező elemet bele akartak volna nyomni a filmbe, ettől olyan semmilyen lett.

 
Fikatours_blogger   2021. 10. 10.

0
Annak, aki szereti a kliséket

Fiatal lányoknak ajánlanám, akik nem láttak még több tucat hasonló tartalmú és végkifejletű filmet.

 
leo777   2021. 10. 06.

0

Kellemes feel-good film, alapvetően szórakoztató, de a közepesnél nem nagyon tudnék jobb értékelést adni rá. De ez egy erős három csillag a részemről, és nem bántam meg, hogy megnéztem.

 
Inderpall   2021. 10. 05.

0

Szerettem a karaktereket, jó volt a szereposztás, párbeszédek, zene - szerintem egy kivételesen jó romantikus film, megéri adni neki egy esélyt.