71% 69 szavazat
Barátzóna

Barátzóna

Friendzone
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
17
Szereplők (17)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
Lejátszás
KCintia  

Hol nézheted

Mickaël Lumière
Mickaël Lumière
Mickaël Lumière
Eva Danino
Mickaël Lumière
Fadily Camara
Constance Arnould

FILMINFÓ

Egy reményteli romantikus fiú, Thibault szentül hiszi, hogy szerencséje lesz, amikor Rose és közte érezhetően szikrázni kezd a levegő. De vajon lehet-e legjobb barátból pasi?

(Hupka Adrián)

Ország: Franciaország
Premier: 2021.09.29. | Netflix (2021.09.29.)

KULCSSZAVAK

 
2021.10.11 BaloghBogi42

legújabb vélemény

A szó, amit senki sem hall szívesen

Voltál már olyan helyzetben, hogy úgy érezted, megtaláltad azt az embert, akivel egyszerűen bármit imádsz csinálni? Előfordult már, hogy a filmezés csak vele volt jó, de mégis el tudtad őt vinni vásárolni is egy turkálóba, ahol nemcsak órákig várt rád, de besegített a válogatás folyamatába is? Ilyen egy tökéletes barát –gondolgatnánk –, de az a fránya szív mindig bekavar. És jogosan ötlik fel bennünk a kérdés, vajon lehet egy ilyen jó barátságból igazán jó kapcsolat anélkül, hogy mindkettőt elveszítenéd? Ez a romantikus vígjáték ezekre a nehéz kérdésekre próbál választ találni, de még az alkotók se tudják pontosan, mi kell a nőnek igazából. Rengeteg állásponttal találkozunk a filmben különböző női szemszögekből. De mi az igazság? Féltékennyé kell tenni a potenciális jelöltet, vagy pont, hogy neked kell lenni a biztos pontnak az életében? Netán működhet egyszerre a kettő? Ha volt már legalább egy "barátok vagyunk, de mégis annál többek, vagy mégsem?" kapcsolat az életedben, mindenképp érdemes megnézned, ahogy Thibalt próbálja leküzdeni annak a szónak a velejáróit, amit senki sem hall szívesen - Friendzone.

0
 
2021.10.09 dandelion1983

Nekem ez nagyon kevés volt. Kissé kuszának éreztem, mintha minden kötelező elemet bele akartak volna nyomni a filmbe, ettől olyan semmilyen lett.

0
 
2021.10.09 KCintia

Az átlagnál jobb

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Kellemes hangulatú, végig lekötött. Szerettem a fiú-lány barátság kialakítását, ahogy a csajok próbálják "férfivá" nevelni főszereplőnket. Vicces volt, érzelmes. A végén a zárás pedig abszolút kellemes volt.

1
 
2021.10.10 stevepisti

Vicces hangulatú, megmosolyogtató film, a helyszínek jók, zene jó, a karakterek átlagosak, de semmi extra, kikapcsolódásra megfelelő.

0
 
2021.10.10 Fikatours_blogger

Annak, aki szereti a kliséket

Fiatal lányoknak ajánlanám, akik nem láttak még több tucat hasonló tartalmú és végkifejletű filmet.

0