Érdemes megnézni! Nagyon megalázó az egész amikor nézem , mégis felkavar és jó érzés mikor a végén minden happy end lesz.Csodálatos, mindenkinek látni kell!
Szép film Indiától! Tetszett a felépítése ahogy haladt az időben na meg a zene. Bemutatja hogy nem csak iskolában lehet megtanulni dolgokat, sőt! 5 csillag ment rá!
Nagyon érdekes és megható a film. Fantasztikus az ötlet és a kivitelezés is. India borzalmasan szegény negyedeibe is betekintést nyújt a film. Teljes mértékben megérdemelte a díjakat.
Nagyon szép élőszereplős mesefilm arról, h a kitartás mi mindenre elég. Vannak remek, szép, csodálatos pillanatai, de valahogy nekem sosem volt igazán jó, pozitív hangulatom ettől a filmtől. Persze, jelen van az életigenlés, de az egy ilyen témájú filmben kötelező húzás, már-már klisé.
Jaaj De jó ez a film! A krimi történetek, mikor valami okát fejtjük vissza úgy gondolom mindenki számára izgalmasak. Viszont ezek általában vagy bűn eset nyomozások vagy rablások kapcsán szokott megtörténni. De ez a film új színt hozott a műfajba ... Több
Ez egy szépen fotózott film, eléggé élvezetes is, de néhol kiszámítható, sok része tele van klisékkel. Egyszer érdemes megnézni, egyszer végig lehet hallgatni ezeket az indiai számokat is, amik többször sokszor már idegesítőek lennének. Szerintem kicsit túlértékelték.
Gigászi alkotás, csodálatosan megható dráma, és nagyon szomorú történet. Sok volt számomra, nehéz feldolgozni ennyi nyomort, szenvedést. Nagyon ötletes a lezárás.
Régebben annyira nem fogott meg,többszöri megnézés után sem lesz a kedvencem. Azonban azt valóban jól megmutatja,hogy hogyan változhat meg az ember élete sec-perc alatt egy nagy összeg hatására.
A film végig a pénzről szól, de mégse a pénzről szól. Sokkal inkább a szeretet az, ami mozgatja ezt a makacs akarat, a hűség és a szerelem szálaiból összeálló tündérmesét az élet néha kegyetlen, de néha elképesztően és fenségesen jóindulatú kiszámíthatatlanságáról.
Olyan világba, olyan mélységű nyomorba enged bepillantást a néző számára a Gettómilliómos, melyről nem is sejtenénk, hogy létezik, vagy ha tudjuk is, hajlamosak vagyunk inkább a homokba dugni a fejünket. A film tökéletesen játszik a dráma és a komikum kelléktárával.