Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
57
Filmadatlap
 
59
Szereplők
3
Vélemények
4
Képek
1
Videók
Libabőr
 
BloodyMary   2015. 11. 21.

A padláson egy poros dobozban megtaláltam VHS-en, és nosztalgikus hangulatomban újra megnéztem, de felnőtt fejjel már nagyon gyengének tűnt. Kár volt leporolnom, jobb lett volna, ha megmarad a jó emlékem róla.

 
Owotonor   2020. 01. 13.
A maszk mögött 2.

Biztosan jópáran rémálommal küszködtek utána akik ezt megnézték gyermeteg fejjel - hisz ezen célközönségük célozták meg evvel a dominánsan hangulatába merítkező szériával - vér egy csepp sem folyik el benne helyette a hangsúly folyamatát tekintve maszkos libabőröztetéseivel merül ki.


 
Holló   2016. 09. 09.

Nagyon érdekes sorozat, amit még kiskoromban valamilyen német csatornáról láttam. Ma már nem teljesen tudna lekötni, de értékelem, hogy nagyon jól adagolták, az izgalom és a félelem pont annyi volt benne, hogy még éjjel tudtam aludni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.