62% 66 szavazat
Ha beüt az élet

Ha beüt az élet

L!fe Happens
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
18
Szereplők (18)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Krysten Ritter, Kate Bosworth és Rachel Bilson a főszereplői ennek a szellemes és szórakoztató vígjátéknak a szinglilétről, a barátságról és az élet váratlan fordulatairól. Amikor Kim (Ritter) egyéjszakás kalandja nem várt terhességgel végződik, a lány és lakótársnői, Deena (Bosworth) és Laura (Bilson) hirtelen teljesen új helyzetben találják magukat. Kim a szülés után újra randizni kezd, ám meg kell küzdenie az egyedülálló anyák minden gondjával, és folyton retteghet, hogy a pasik elmenekülnek, ha meghallják, hogy van egy gyereke. A filmben olyan színészeket láthatunk még, mint Jason Biggs, Justin Kirk és Kristen Johnston.

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier (HU): 2012.09.26.

Hol nézheted

Krysten Ritter
Krysten Ritter
Rachel Bilson
Kate Bosworth
Justin Kirk
Kate Bosworth
Jason Biggs
Justin Kirk
Geoff Stults
Krysten Ritter
Kate Bosworth
Justin Kirk
Kate Bosworth
Geoff Stults
Kate Bosworth
Justin Kirk
Krysten Ritter
Rachel Bilson
Krysten Ritter
Kate Bosworth
 
2021.10.12 Szilonka

legújabb vélemény

Kicsit kiszámítható a történet, de szerethető alkotás. Jók az alakítások.

1
 
2017.07.27 Lonka

Ismert arcokat válogattak a filmhez, de igazából egyik se se egy nagy név. A története még jó is lehetne, de a párbeszédek borzalmasak.

0
 
2018.03.24 NFG

Összességében nekem tetszett! Nem kiemelkedő, de azért szórakoztató! A történet alapjáraton humoros, a cselekmény kiszámítható! Ennek ellenére egyszeri könnyed kikapcsolódásnak tökéletes!

0
 
2015.04.22 Tchiva

Nem is volt ez annyira rossz, végül is egy B-kategóriás igényesebben elkészített romantikus filmnek elmegy. Egy kissé komolyabb téma a hétköznapokból, ami könnyedén van tálalva. Ennyi, nem több.

0
 
2017.04.09 Lowcash

Engem abszolút kikapcsolt a film, nem tudom, más hogy van vele, de szerintem egészen telitalálat. Jól szórakoztam rajta, úgy hogy közben egészen sok mély gondolattal is gazdagodtam, amiket a film ébresztett bennem.

0

A film összbevétele 2 000 000 dollár volt (imdb.com).

#1