Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
25
Szereplők
8
Vélemények
15
Képek
1
Videók
 
harnas1207   2018. 12. 10.

legújabb vélemény

Bale filmjei elég komoly minőséget szoktak nyújtani, de itt ezt nem éreztem. Sőt nem szokásom, de ezen a filmen bealudtam. Nagyon gyenge volt.

 
Deku   2017. 11. 20.

Kétségtelen, hogy minden amihez itt hozzányúltak egy nagy nulla lett, értékelhetetlen katyvasz. Nem igazán van mit dicsérni ebben a filmben mivel nagyon el lett szúrva. Nem gondoltam, volna, hogy ilyen negatív meglepetésben lesz részem.


 
raczdavidzsolt   2016. 05. 05.

Jó volt belelátni egy segítságre szorult ember életébe, miként mentik meg! Szuper!

 
dps   2015. 05. 01.

Werner Herzog másodjára viszi filmre a németországi születésű haditengerész pilóta, Dieter Dengler valós történetét, aki kiszabadult egy laoszi hadifogoly táborból a vietnámi háború alatt. A Rescue Dawn a rendező legérthetőbb és legjobb filmjeinek egyike. A történet néhány sajnálatos szabadon kezelt lefestése ellenére – pl. egy másik hadifogoly tévesen negatív ábrázolása – a jelentős pszichológiai, valamint fizikai ártalmaktól megviselt emberi lélek rugalmasságának hatalmas megrajzolása.

 
Corazon.Donq   2015. 08. 16.

Nagyon jó volt. Tökéletes volt benne a hangulat, a poénok, az akció jelenetek. Nem is beszélve akkor már a színészekről. Szerintem igazán szerethető a történet is így nincs semmi baj vele. Leköti az embert.

A film összbevétele 7 177 143 dollár volt (imdb.com).

 

A jeleneteket fordított sorrendben vették fel. Christian Bale és a többiek előbb lefogytak, majd folyamatosan híztak vissza, ahogy haladt előre a forgatás.

(ps)
 

Christian Bale igazi férgeket evett a forgatáson.

(ps)
 

Steve Zahn húsz, Christian Bale pedig huszonöt kg-ot fogyott a szerep kedvéért.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.