Advertisement
Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
66%

Halálos hajsza (2006)

Running Scared
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Paul Walker

Videók (1)

 
elekm90   2020. 12. 24.

legújabb vélemény

0

Tök jó az alapvetés a fegyver utáni hajszával, és van benne 1-2 ötletes jelenet, ugyanakkor elég buta a forgatókönyve. Például a John Wayne rajongó orosz maffiózó karaktere olyan volt, mint valami rossz karikatúra. Emellett van benne két teljesen fel... több»

 
mamiéstöti2   2017. 09. 22.

0

Paul Walker kedvenc filmje számomra. A szerepe is jól ki lett dolgozva, maga a történet pedig az elejétől a végéig izgalmas és szórakoztató egyszerre.

 
ZiggityZag   2016. 04. 23.

0

Ütős film, van benne minden, ami szem-száj ingere. Ugyan a film egy kicsit klisés és hatásvadász, de ne feledjük, hogy ez csak egy B kategóriás film. A nézők pont azt kapják, amit elvárhatnak a műfajtól, eszméletlen mennyiségű akciót, átveréseket sok rosszfiúval és egy véget nem érő üldözést.

 
Sonny   2016. 06. 05.

0

A film úgy kezdődik, mint bármelyik hollywoodi akció-krimi, de egy idő után nagyon elszabadul a pokol, és csak a rossz értelemben. A forgatókönyv író valamiért fontosnak érezte, hogy minden mocskosságot belezsúfoljon a filmbe, drog, fegyverek, gyerek... több»

A film összbevétele 6 855 137 dollár volt (imdb.com).

 

Wayne Kramert sokkolta, hogy a filmje "R rating" besorolást kapott az Egyesült Államokban. Az ide sorolt filmeket kiskorúak csak felnőtt felügyeletével tekinthetik meg.

(ps)
 

Thomas Jane egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni Joey Gazelle szerepét.

(ps)
 

Miután Adele beüti a biztonsági kódot, a Twinkle, Twinkle, Little Star című dal dallamát játsza a biztonsági rendszer.

(ps)
 

A legtöbb sérülés látványát CGI technológiával oldották meg.

(ps)
 

A szövegkönyv szerint Joe a kocsiban Bruce Springsteen "Born to Run" című dalát hallgatja, de a filmeseknek nem sikerült megszerezni a szükséges jogokat.

(ps)