Az egyik este, miután megnéztem nehéz volt elaludnom. Tökéletesen kivitelezett film. A szereplőgárda fantasztikus.
az a fajta dramaturgia ami a filmben van az bele égeti magát az ember szívébe . az az emberi áldozat amelyet tanusít a főszereplő elképesztő. kicsit földöntúli .kicsit fura. de az egyik örök kedvenc.
Nagyon fiatal voltam mikor láttam, akkor nem tetszett, aztán felnőttem és értem miről szól, jók a színészi játékok és már a könyv is odavág egy nagyot. Mindenképpen javaslom a könyvet!!
Hihetetlen film, minden tökéletes, a rendezés, a színészek játéka, a történet! Ajánlom! Zseniális! Zsepi kell hozzá.
A misztikus és meseszerű részek egyáltalán nem illettek bele a film hangulatába. Ezt leszámítva egész jól összerakott film lenne belőle. Így nálam csak közepes.
Ebben a filmben nagyon komoly életbeli és érzelembeli dolgok kerülnek elő. Az igazságszolgáltatás és az élet rendjéről. Valamit egy emberről, aki nem, hogy ártani nem tudna senkinek, még életet is ad, mégis kivégzik.
Kötelező film, pláne ínyenceknek. De arra készüljön fel mindenki, hogy érzelmileg megterhel - eléggé. Nagyon szomorú, sok durva résszel, de mindezt megtűzdelik nagyon is pozitív emberi gesztusokkal, apró lélekmelengető epizódokkal. A film sajátos han... Több
A mai napig egy nagyon jó film. Már többször is láttam. Igazából mindenkinek ajánlom aki szeretne egy jó filmet megnézni.
Az egyik legjobban sikerült Stephen King adaptáció. A 189 perces játékidő alatt minden egyes másodpercre magával ragadja az embert.
Egy alapmű, amit egyszer mindenképpen látnia kell az embernek, (utána úgyis meg akarja nézni majd többször is :) ) Tökéletes szereposztás. Megható, megnézése után garantáltam csak bámul ki az ember a fejéből és emészti a látottakat.
Egyszeruen csoda ez a film.a tortenete vegig magaval ragado es lebilincselo.ha nekiulsz keszits magad melle egy csomag zsebkendod,mert nehez lesz konnyek nelkul vegig nezned.sejtheto a csavar,de igy is tokeletes.