Halálsoron

The Green Mile

2015.01.28 lmarci

Megrendítő, gyönyörű film. A varázsa magával ránt, hiába tűnik végtelen hosszúnak. Tom Hanks-szel nem lehet mellélőni, de itt mindenki óriásit alakít.

2015.03.09 Szilárd996

Lenyűgöző alkotás. Nagyon szép, komoly mondanivalóval. Igazi kedvenc, nem hétköznapi film. De ugye Tom Hanksnek nem igazán vannak rossz filmjei.

2015.02.14 manoarc

Örök kedvenc marad. Igazán különleges film, nem hétköznapi történettel. Mindenkinek csak ajánlani tudom! :)

2025.11.12 István Bari

Nem szeretem

Tiszteletben tartom mások véleményét de határozottan az egyik legrosszabb filmek között szerepel a számomra!

2015.02.09 seszter2200

Ez a film dráma a javából.. Erős idegzet kell hozzá de ha végig tudja az ember nézni akkor valami csodálatosat tapasztalhat meg. Egyik kedvenc filmem.. de kell hozzá egy százas zsepi.. Megrendítő, és magával ragadó. A színészek főleg Duncan vlmi olyat teremtettek amit kevesen tudnak. Mindenkinek ajánlom.

2015.01.26 lenakovacs

Picit nyomasztó, de ettől még nagyon tetszik.

2015.01.26 Betyus

Szerettem volna valami izgalmasat, néha kissé parásat, de közben megható, érdekes filmet megnézni, így lett alapfilm nálam a Halálsoron. Tom Hanks szokásos zseniális formáját nyújtotta, akárcsak Stephen King és Frank Darabont. Hiába szeretnéd, nem tu... Több

2015.01.26 Aranygomba

Az öcsém többször is megnézte, ez vett rá, hogy belevágjak pedig azt gondoltam, hogy nem nekem való - siralomház, horror, stb... - aztán rádöbbentem, hogy de! Az érzelmek nagyon széles skáláján tud megmozgatni ez a film, érdemes megnézni!

2015.01.21 zayin

Izgalmas, szép, elgondolkodtató, a fotelhez ragaszt. És az örök reményről szól, ez minden embernek szívügye, pláne egy bizonyos kor után. És nem mellesleg megkérdőjelezi a halálbüntetés létjogosultságát is.

2019.10.17 Anjah

A világ egyik legjobb filmje, mindenkinek látni kell aki egy kicsit komolyabb, elgondolkodtatóbb élményt akar átélni. Az egész történet magával ragadó, kissé szomorú( én bőgtem mint az árva szamár a végére), de ennek ellenére nagyon szívhez szóló. Az... Több

2015.03.31 Bruno

Szívbemarkoló, természetfeletti, misztikus és nagyon szerethető.

2015.03.12 napsugár'

Hihetetlen film, minden tökéletes, a rendezés, a színészek játéka, a történet! Ajánlom! Zseniális! Zsepi kell hozzá.

2015.02.16 Jcsornane

Egy kiváló történet kiváló rendezésben kiváló színészekkel. Remek film mindenkinek csak ajánlani tudom.

2015.02.13 LAlexa23

Alapvetően Tom Hanks, nem tartozik a kedvenc színészeim közé, de ebben a filmben imádtam az alakítását. :) Elgondolkodtató, érzelmileg elragadó.