Halálsoron

The Green Mile

2015.02.19 petrad1

egyik kedvenc filmem.Az emberi butaságról és az emberi jóságról szól. Szuper Stephen King adaptáció az író talán legjobb könyévből. Nézd meg biztosan tetszeni fog!

2015.01.30 Slashbácsi

Sajnos a könyvet nem olvastam de a film hihetetlenül megfogott, tele van zseniális alakításokkal.

2015.01.28 Reni1978

Igazán zseniális film! Teljesen leköti az embert! Nem is tudom, hogy hányszor néztem már meg!

2015.07.04 SuperBoi

Kevés olyan jól sikerült Stephen King adaptáció van, mint ez. A Halálsoron olyan film, ami ügyesen ötvözi a misztikumot, a pszichothriller elemeket és az emberi tényezőt. Bár Tom Hanks nem a legkedveltebb színészem, mégis jó volt nézni, ahogy élvezet... Több

2015.02.19 Fedina0622

Nagyon jó film, igazán megfogja az embert. Az egyik legjobb Stephen King adaptáció, amit valaha készítettek, remek alakításokkal, és lebilincselő történettel.

2024.02.06 Tímea Penk

Kiváló!

2015.03.19 Vanessa

3/5, közepes film. Nekem túl sok benne az agresszió. Nem voltak szimpatikusak benne a meseszerű részek, nem illett a film világába. De a színészek alakítása egyedülálló, beleélheti magát az ember a cselekménybe.

2016.02.09 piZZola

Engem végig a hideg rázott ettől a filmtől, persze nem azért, mert annyira rossz, hanem épp azért, mert olyan mesterien és okosan, feszült izgalommal vezetnek el minket a végkifejletig. Ami meg vagy tetszik valakinek, vagy nem, és ez ugyanúgy elmondh... Több

2019.01.19 Szhandee

Remek film, bár kicsit hosszú, de egy percig sem unalmas.

2015.10.17 Bonci

Alapmű! Eléggé megrázó, de rengeteg mondanivalóval rendelkezik. Bármikor szívesen újra megnézném. Ajánlom mindenkinek, akik szeretik a komolyabb dráma műfajt!

2018.02.01 sziniminiz

Megható, rejtélyes és magával ragadó. Az élet nem mindig igazságos, ez a film fő mondanivalója. Nagyon jó alakítások és párbeszédek, valamint rengeteg érzelem jellemzi az alkotást. Nem egy laza péntek délutánra való film.

2015.03.29 kissnora39

Isteni alkotás, szintén Tom Hanks-el. Szívbemarkoló, de a könyv is elképesztő! Nem sok ehhez fogható adaptáció van, számomra ez az etalon.

2015.12.27 Filep Nóra

A halálsoron cimű egyszerűen egy nagyon tragikus film volt. Szomorú, én el sírtam magam rajta. Elképesztő milyen emberek vannak a világon. Számomra elgondolkodtató.

2016.10.17 27kada

Szerintem az egyik legjobb könyvadaptáció,s a végét látván az nap este nem tudtam aludni. Biztosan merem állítani,hogy amíg a film,film marad,addig ez toplistás marad és lesz is,legyen akár 100 éves is majd