Az emberi érzéseket valami fantasztikus módon mutatja be. Komoly, elgondolkodtató és megrázó, de csak ajánlani tudom!
Remek színészek egy remek filmben. Sajnos rámutat arra, hogy X ideig mennyire nem foglalkoztak azzal, ha valaki netán ártatlan lenne. Nem szégyen, megkönnyeztem. Jár a taps és a köszönet, nagyon megható filmet raktak össze!
Megrázó és elgondolkodtató! Ez egy mestermű az ember mivoltjáról s hibájáról! Soha ne ítélj úgy, hogy nem ismered meg először!
Ritka kedvencek közé tartozik ez a film dramailag tökéletes, megható és egyben elgondolkodtató van mondanivalója mindenképpen a filmnek ajanlani tudom főleg azoknak akik a dráma thrillert igazán szeretik
Nagyon megható adaptáció, igazán erős film, Stephen King egyik legjobb történetének legjobb megfilmesítése.
Erős. Elgondolkodtató, nyomasztó, jó a színészi alakítás, bár úgy érzem a varázslat vagy milyen misztikus jelenet nem hiányzott belőle, kicsit fura, nem igazán kapcsolódik.
Kedvenc, mindig elérzékenyülök és sírok rajta :( Kicsit fantasztikus és hihetetlen, mégis magával ragad és levesz a lábamról mindig és mindenhol. Rengetegszer láttam mégis ugyanúgy reménykedem újra és újra hogy nem az lesz a vége a történetnek, ezért az egyik legjobb film a világon!!!!
Vajon ki is a gonosz? A gonosz is lehet jótevő? Misztikus megközelítése egy olyan témának, amivel az emberek nagytöbbsége nem tud mit kezdeni. Konkrét tett, konkrét következmény. Különféle típusú emberek egymással szembe állítása. Természetfeletti képességgel rendelkező halálraítélt végső napjai? Kiváló szereposztás, elgondolkodtató történet. Ennyire rossz a világ?
Igazi Stephen King klasszikus, a szereposztás fenomenális. Kifacsarta a lelkem, érzelmileg kikészített.