Halálsoron

The Green Mile

2017.07.20 lantoszoli93

Egyszerűen tökéletes film, minden megvan benne, ami egy jó filmhez szükséges: kiváló történet, remek színészi alakítások. Egy pillanatig nem lehet unatkozni rajta. Mindenkinek ajánlom.

2022.08.21 dominika070

En

Láttam, a főszereplő szépen alakított.

2016.08.28 kristof17

Nagyon kevés filmre tudom azt mondani, hogy minden szempontból szenzációs, de ez a mű tökéletesen fedi ennek a szónak a jelentését. Páratlan hatást vált ki az emberből.

2019.01.07 migraab

Tetszett

Ékes példája annak, hogy nem kell hatalmas/fordulattal teli cselekmény, elég ha a karakterek kiválóan vannak összerakva. Megspékelve varázslattal

2015.01.27 Tom79

Kettős érzéssel tölt el. Tetszik az elgondolás, a történet, de a kivitelezés kissé meseszerű. De ettől függetlenül kiváló színészi alakítások láthatóak.

2015.05.27 entercode

A történetbe nehezen lehetne belekötni, mivel korunk egyik legtermékenyebb írója jegyzi, aki mestere annak, hogyan tartsa meg és fokozza a feszültséget addig, ameddig csak lehet. Ehhez kellett egy jó rendező, aki okosan nyúl hozzá egy ilyen regényhez... Több

2019.01.29 Fanyar

A börtön nem az a hely, (főként nem a halálsoron) ahol pozitív emberi érzelmekre számít a filmnéző... és mégis! Nagyon szeretem ezt a filmet, ahányszor vetítésre kerül, mindig megnézem, és mindig tanulok belőle valamit.

2018.05.27 ryanmckane

Fantasztikus történet, kiváló színészek közreműködésével. Végtelenszer meg lehet nézni, mindig tud újat adni.

2018.02.13 Patriota

Minden idők egyik Iegjobb fiIme és könyve. Nem csak T. Hanks aIakítása zseniáIis, hanem a meIIékszerepIőká is, szinte kivéteI neIküI. Ha vaIaki egyszerre szeretne könnyes szemeket, eIgondoIkodást, borzongást, annak teIitaIáIat.

2017.07.19 nandris99

Stephen King-nek talán az egyik legpontosabban filmre vitt műve. Olvastam a könyvet és szinte jelenetről-jelenetre, párbeszédről-párbeszédre ugyanaz. Megható film és mint szinte minden King drámának ennek is nagy a mondanivalója.

2015.12.27 Filep Nóra

A halálsoron cimű egyszerűen egy nagyon tragikus film volt. Szomorú, én el sírtam magam rajta. Elképesztő milyen emberek vannak a világon. Számomra elgondolkodtató.

2018.08.24 Wapor

Ez tényleg egy top film. Különleges, talán ez a legjobb szó rá. Meg kell nézni, hiszen lelkileg is megérinti a nézőt.

2020.09.08 CRuben88

Rendkívül erős színészi alakítások és egy történet, amiből még 3 óra is kevés. Az archetipikus karakterek ütköztetése és a jelenetek intenzív érzelmi töltete mélységet ad szinte minden egyes filmes szituációnak, végigzongorázva a néző lelkén. Sajnos ... Több

2023.04.30 bolykigyuri

Örökös kötelező darab számunkra! Nagyon szeretjük!