Egyszerűen tökéletes film, minden megvan benne, ami egy jó filmhez szükséges: kiváló történet, remek színészi alakítások. Egy pillanatig nem lehet unatkozni rajta. Mindenkinek ajánlom.
Nagyon kevés filmre tudom azt mondani, hogy minden szempontból szenzációs, de ez a mű tökéletesen fedi ennek a szónak a jelentését. Páratlan hatást vált ki az emberből.
Ékes példája annak, hogy nem kell hatalmas/fordulattal teli cselekmény, elég ha a karakterek kiválóan vannak összerakva. Megspékelve varázslattal
Kettős érzéssel tölt el. Tetszik az elgondolás, a történet, de a kivitelezés kissé meseszerű. De ettől függetlenül kiváló színészi alakítások láthatóak.
A történetbe nehezen lehetne belekötni, mivel korunk egyik legtermékenyebb írója jegyzi, aki mestere annak, hogyan tartsa meg és fokozza a feszültséget addig, ameddig csak lehet. Ehhez kellett egy jó rendező, aki okosan nyúl hozzá egy ilyen regényhez... Több
Fantasztikus történet, kiváló színészek közreműködésével. Végtelenszer meg lehet nézni, mindig tud újat adni.
Minden idők egyik Iegjobb fiIme és könyve. Nem csak T. Hanks aIakítása zseniáIis, hanem a meIIékszerepIőká is, szinte kivéteI neIküI. Ha vaIaki egyszerre szeretne könnyes szemeket, eIgondoIkodást, borzongást, annak teIitaIáIat.
Stephen King-nek talán az egyik legpontosabban filmre vitt műve. Olvastam a könyvet és szinte jelenetről-jelenetre, párbeszédről-párbeszédre ugyanaz. Megható film és mint szinte minden King drámának ennek is nagy a mondanivalója.
A halálsoron cimű egyszerűen egy nagyon tragikus film volt. Szomorú, én el sírtam magam rajta. Elképesztő milyen emberek vannak a világon. Számomra elgondolkodtató.
Ez tényleg egy top film. Különleges, talán ez a legjobb szó rá. Meg kell nézni, hiszen lelkileg is megérinti a nézőt.
Rendkívül erős színészi alakítások és egy történet, amiből még 3 óra is kevés. Az archetipikus karakterek ütköztetése és a jelenetek intenzív érzelmi töltete mélységet ad szinte minden egyes filmes szituációnak, végigzongorázva a néző lelkén. Sajnos ... Több