Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
mamiéstöti2   2018. 01. 19.

legújabb vélemény

Azért néztem meg, mert Jack Nicholson általában jó filmeket szokott csinálni, de ez iszonyat csalódás volt.

 
Berto49   2017. 06. 20.

Abban a hiszemben kezdtem el nézni ezt a filmet, hogy a két színész óriás (Streep és Nicholson) szereplése, meg a készítés éve (1986) garancia a jó szórakozásra, Nagyon nagyot tévedtem, ugyan a színészek jók voltak, különösen Streep, de a történet csapnivaló. A forgatókönyv írója, aki a saját könyvét írta át filmre Nora Ephron, tőle ezután őrizkednem kell, mert ilyen semmitmondó, szimpla, unalmas vacakkal nem fogom magam felidegesíteni. A Rachel nevű hősnőnek nem volt egy csepp önbecsülése sem, képes volt visszamenni a csélcsap férjéhez. Jó, hogy nem a negyedik, vagy az ötödik gyerek után jött rá a Markkal való házassága tökéletes értelmetlenségére.


 
veress75   2016. 07. 01.

A film nézhető volt mindaddig, amíg Nicholson szerepelt a képernyőn, de Meryl Streep gyenge volt. A kettejük közötti kapcsolatban semmi különös sem volt, unalmas volt az egész film.

 
Mirci   2016. 10. 16.

Annyira de annyira pasis dologról van szó, hogy nem is játszhatta senki más csakis Jack Nicholson, akinek szerintem nem kellett túl mélyre nyúlnia ahhoz, hogy önmagát alakítsa. Iggen jól áll neki! Be kell valljam, neki még én is elnézném...:D

 
mártilány   2015. 06. 06.

Szerintem ez a film nem szól semmiről. Csak az életről, és szórakoztat. És én imádom az ilyesfajta semmiket!....

A film összbevétele 25 314 289 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás New York-ban és Virginia-ban zajlott, 20M $-ból.

(dulkap)
 

A stábban 6 Oscar-díjas - Meryl Streep, Jack Nicholson, Milos Forman, Maureen Stapleton, Mercedes Ruehl és Kevin Spacey - és egy Oscar-jelőlt -Stockard Channing- alkotó található.

(dulkap)
 

Meryl Streep állapotos volt a forgatás alatt.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.