Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA

Hellraiser: Ítélet (2018)

Hellraiser: Judgment
Filmadatlap
 
27
Szereplők
2
Vélemények
15
Képek
4
Videók
 
esfworld   2019. 12. 02.

legújabb vélemény

Nem volt ez olyan rossz, mint a 9

A Hellraiser filmszéria 10.része. Doug Bradley természetesen ebben sem teszi tiszteletét, de sebaj úgysincs sokat benne Pinhead, ő csak amolyan dísz. A cselekmény noha kiszámítható vannak azért érdekes momentumai a filmnek. A kísértetházban rejlő elvont durvaságokat azért kárpótolnak mindenkit, illetve a film végi csavar,a mi tényleg életet lehelt egy új szériába. De azt mondom,inkább reboot kell!

 
Delta1017 Nézhetetlen  2018. 05. 14.

Én első 20 percig tudtam nézni,de abba hagytam. Ennél gusztustalanabb, gyomorforgató, és nézhetetlen filmet. Senkinek nem ajánlom, mindenki nagy ívben kerülje el.

Paul T. Taylor
John Gulager
Paul T. Taylor
Paul T. Taylor
Paul T. Taylor
Paul T. Taylor
Paul T. Taylor
Paul T. Taylor
Paul T. Taylor
Paul T. Taylor
 
Így azt mondom, hacsak nem az lesz a következő részben, hogy a stúdióba küldenek egy csinos kis dobozt, hogy Pinhead kedvére bosszút állhasson a több éve és rész óta őt ért méltánytalanságért a vásznon, inkább felejtsék el ezt a karaktert a fejesek, ti pedig felejtsétek el, hogy megnézitek ezt a filmet. Pontszámom: 2/10. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.