Hetedik

Se7en

2015.01.26 Aranygomba

Egyszer, régen láttam ezt a filmet, és rég volt, hogy valami ennyire nyomasztott, ugyanakkor maga a története nagyon jól volt felépítve, végigizgultam az egészet!

2015.01.21 zayin

Végig nagyon izgalmas és érdekes volt a film! Én személy szerint most láttam először,de azt kell mondjam,hogy jobbat vártam a végétől! Már akkor tudtam,hogy vége lesz a feleségnek mikor hozzábújt a Pitt és azt mondta neki nagyon szereti! Nekem az izg... Több

2019.10.17 Anjah

Még fiatalabb koromban láttam először ezt a filmet. Akkor nem igazán értettem, de így felnőtt fejjel már teljesen világos a 7 főbűn 1-1 megtestesítője akik miatt nyomoz Brad, jó alakítása volt ebben a történetben. Mindent egybe vetve jó kis történet, bár nem ütött eszetlenül nagyot

2016.01.27 tomaraya

Vannak filmek, amiket semmi máshoz sem lehet hasonlítani, de mégis van bennük valami, ami miatt még órákon, napokon keresztül a hatásuk alatt leszel. Ilyen számomra a Viharsziget, a Schindler listája, és ez. Zseniális.

2015.01.30 norbikess

Nem túlzás ha azt mondom, hogy talán a valaha készült legjobb thriller/krimi. A feszültség és az izgalom az utolsó másodpercig jelen van. A csattanó a film végén úgy üt mintha valaki fejbe vágna hátulról egy ásóval. Brad Pitt egyik legjobb alakítását láthatjuk szerintem. Bármikor szívesen megnézem, egyik kedvenc film!

2015.01.24 forradalom

Szerintem itt ismerte meg a világ Pitt barátunkat. Freemannal jó párost alkottak!

2015.08.13 byvike70

Nagyon beteg, de pont ezért nagyon jó!

2015.03.06 Hufi

Fincher egyik legjobb alkotása( nem megfeledkezve a Zodiákusról és a Harcosok klubjáról). Nagyon tetszett a befejezés az egyik legizgalmasabb, legsokkolóbb, és legfordulatosabb befejezése van a filmek között.

2015.02.21 ildimari92

Messze az egyik legizgalmasabb thriller szerintem. Ezt a Kevin Spaceyt annyira eltalálták, valóban nagyon hátborzongató a pali. A film végén, a nagy csattanónál a néző sem tudja szerintem eldönteni egyértelműen, hogy mi is lenne a helyes, igazán átgondolt és elgondolkodtató jelenet.

2015.05.02 endi77

határmezsgye, mérföldkő... valahol így jellemezhető ez a film... Néhol horrorisztikus, folyamatos nyomottság jellemzi... Kevin Spacey hideg számítósága az idegeket borzolja...akárhányszor megnézem döbbenten ülök...

2015.02.21 Rivendin

David Fincher egyik legjobb filmje melyben tetőfokra hág a feszültség és a földbe döngölő komor hangulat. John Doe a valaha volt legkíméletlenebb és legfélelmetesebb filmes fő gonosz. Morgan Freeman és Brad Pitt párosa zseniális, sokáig néztem volna még kettőjüket nyomozni.

2015.01.28 Reni1978

Nagyon izgalmas, elgondolkodtató film!

2018.12.28 Évi Spitzmüller

Örök kedvenc thriller filmem, nagyon jó főszereplőkkel, izgalmas történet, nagyon megdöbbentő befejezéssel.

2015.03.21 klaumau

Fincher igazán tehetséges rendező, ez nem kétség. NEm nagyon láttam még olyat filmet, amiben tényleg minden egyes percben ott a feszültség. Hihetetlen izgalmas krimi.