Végig nagyon izgalmas és érdekes volt a film! Én személy szerint most láttam először,de azt kell mondjam,hogy jobbat vártam a végétől! Már akkor tudtam,hogy vége lesz a feleségnek mikor hozzábújt a Pitt és azt mondta neki nagyon szereti! Nekem az izg... Több
Még fiatalabb koromban láttam először ezt a filmet. Akkor nem igazán értettem, de így felnőtt fejjel már teljesen világos a 7 főbűn 1-1 megtestesítője akik miatt nyomoz Brad, jó alakítása volt ebben a történetben. Mindent egybe vetve jó kis történet, bár nem ütött eszetlenül nagyot
Vannak filmek, amiket semmi máshoz sem lehet hasonlítani, de mégis van bennük valami, ami miatt még órákon, napokon keresztül a hatásuk alatt leszel. Ilyen számomra a Viharsziget, a Schindler listája, és ez. Zseniális.
Nem túlzás ha azt mondom, hogy talán a valaha készült legjobb thriller/krimi. A feszültség és az izgalom az utolsó másodpercig jelen van. A csattanó a film végén úgy üt mintha valaki fejbe vágna hátulról egy ásóval. Brad Pitt egyik legjobb alakítását láthatjuk szerintem. Bármikor szívesen megnézem, egyik kedvenc film!
A hetedik a leghátborzongatóbb és legizgalmasabb krimi, amit valaha láttam. Van olyan ijesztő és nyomasztó, mint sok horrorfilm, mert ebben is egy ismeretlen, láthatatlan és kegyetlen dologtól rettegünk, amiről nem tudjuk, mikor és miért csap le legk... Több
Fincher egyik legjobb alkotása( nem megfeledkezve a Zodiákusról és a Harcosok klubjáról). Nagyon tetszett a befejezés az egyik legizgalmasabb, legsokkolóbb, és legfordulatosabb befejezése van a filmek között.
Messze az egyik legizgalmasabb thriller szerintem. Ezt a Kevin Spaceyt annyira eltalálták, valóban nagyon hátborzongató a pali. A film végén, a nagy csattanónál a néző sem tudja szerintem eldönteni egyértelműen, hogy mi is lenne a helyes, igazán átgondolt és elgondolkodtató jelenet.
David Fincher egyik legjobb filmje melyben tetőfokra hág a feszültség és a földbe döngölő komor hangulat. John Doe a valaha volt legkíméletlenebb és legfélelmetesebb filmes fő gonosz. Morgan Freeman és Brad Pitt párosa zseniális, sokáig néztem volna még kettőjüket nyomozni.
Örök kedvenc thriller filmem, nagyon jó főszereplőkkel, izgalmas történet, nagyon megdöbbentő befejezéssel.
határmezsgye, mérföldkő... valahol így jellemezhető ez a film... Néhol horrorisztikus, folyamatos nyomottság jellemzi... Kevin Spacey hideg számítósága az idegeket borzolja...akárhányszor megnézem döbbenten ülök...