Fincher igazán tehetséges rendező, ez nem kétség. NEm nagyon láttam még olyat filmet, amiben tényleg minden egyes percben ott a feszültség. Hihetetlen izgalmas krimi.
Egy remek film remek színészekkel. Végig fenntartja az érdeklődést a nézőben. Találó a címe és tetszik a téma kidolgozottsága.
Elképesztő film, különösen a végén lévő lezárással, csavarral. Fincher nagyon ért a thriller műfajhoz, igazán otthon mozog benne. Brad Pitt pedig nem tud hibázni, szinte minden filmje jó.
Ez a film nagyon izgalmas és érdekes volt egészen addig amíg meg nem tudjuk, ki a gyilkos. Vártam egy igazán elmebeteg, velejéig romlott embert vártam, erre egy bárgyú alakot tudtak csak összehozni.
Nagyon izgalmas, mozgalmas kis thriller, de azért eléggé fontos jelentése volt. A 7 főbűn megtestesítése, és hogyan lehet egy embert gyilkosságba belevinni azért, hogy helyette valaki által beteljesedjen a fő műve. A gyilkosságsorozat
Elképesztően jó szereplőválasztás, nagyon izgalmas, fordulatos történet. Kár, hogy ma nem készül több hasonló krimi.
Ha egy filmben szerepel Brad Pitt és Morgan Freeman abból rossz nem sülhet ki! Ez a film pedig végig magával ragadó, ami egyébként erre a műfajra nem jellemző. Imádtam