Hetedik

Se7en

2015.03.21 klaumau

Fincher igazán tehetséges rendező, ez nem kétség. NEm nagyon láttam még olyat filmet, amiben tényleg minden egyes percben ott a feszültség. Hihetetlen izgalmas krimi.

2018.07.21 Labodix

Ez egy utánozhatatlan mestermű, amit soha többé nem akarok látni!

2018.09.14 Szhandee

Egy remek film remek színészekkel. Végig fenntartja az érdeklődést a nézőben. Találó a címe és tetszik a téma kidolgozottsága.

2015.03.07 Peter777

Elképesztő film, különösen a végén lévő lezárással, csavarral. Fincher nagyon ért a thriller műfajhoz, igazán otthon mozog benne. Brad Pitt pedig nem tud hibázni, szinte minden filmje jó.

2016.02.19 Dooo

Ez a film nagyon izgalmas és érdekes volt egészen addig amíg meg nem tudjuk, ki a gyilkos. Vártam egy igazán elmebeteg, velejéig romlott embert vártam, erre egy bárgyú alakot tudtak csak összehozni.

2016.02.09 Rekyyy

Nagyon izgalmas, mozgalmas kis thriller, de azért eléggé fontos jelentése volt. A 7 főbűn megtestesítése, és hogyan lehet egy embert gyilkosságba belevinni azért, hogy helyette valaki által beteljesedjen a fő műve. A gyilkosságsorozat

2015.03.29 kissnora39

Brad Pitt egy isten! Ezt itt nagyon megmutatta! Imádom ezt a filmet.David Fincher remek rendező, ez a filmje sem hagy kivetnivalót maga után. Zseniális atmoszférát teremtett.

2015.02.19 rajen96

Elképesztően jó szereplőválasztás, nagyon izgalmas, fordulatos történet. Kár, hogy ma nem készül több hasonló krimi.

2019.11.28 Katalin Csángó

Merész

Van, aki még a zsarut is irigxli; csak ne lenne olyan pocsék a szinkronhangja.

2015.01.31 fehérné andrea

Láttam vagy kétszer de imádom az ilyen jellegű filmet ami egyben meg is történhet. Jó film

2015.01.26 Fruzsiii

Nagyon szeretem, igen jók a fordulatok benne.

2017.03.04 melianyu

Ha egy filmben szerepel Brad Pitt és Morgan Freeman abból rossz nem sülhet ki! Ez a film pedig végig magával ragadó, ami egyébként erre a műfajra nem jellemző. Imádtam

2015.02.13 Pipacska444

Ma pótoltam a lemaradásom ezzel a filmmel szemben. Csak annyit, hogy zseniális. Bár 1,5 szer néztem meg sokkal élvezetesebb az eredeti hanggal. Habár a megszokott szinkronok se rosszak. ahhoz ez túl jó film, hogy ne eredetiben nézzük.

2015.01.27 Tom79

Nagyon eredeti elgondolás.. Tényleg elgondolkodtató!