Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76
Filmadatlap
 
21
Szereplők
10
Vélemények
6
Képek
2
Videók
Hippi-túra
 
Szilárd Lakatos   2020. 01. 23.

legújabb vélemény

túra a javából

sziasztók aki ezt a filmet megnézi ,az végig neveti a filmet .Kicsit gyatra az eleje de elmegy .Na akkor filmröl egy kicsit :Egy fiatal pár a nagyvárosba költözik de késöbb a srác elveszti munkáját.És elindulnak a nagy világba a kicsi autójukkal.És persze valahol kell aludni nem sokkal késöbb találnak egy helyet.Nem megszokott környezet.HIPPIS vagy mások mint ahogy megszoktuk ahol lehet aludni,motel v hotel,száloda.Mindenki egy rakáson buli,füvezés,stb ....csak ennyi nézzétek meg megéri ..kis lazulásra jó..1 dráma -vigjáték egyben 6,9*

 
indingo   2019. 06. 30.

Helyenként kicsit közönséges, de túl lehet élni. A története kicsit elrugaszkodik a megszokottól, bár a vége kiszámítható. Voltak benne jó jelenetek és humoros megoldások.


 
Szilonka   2019. 08. 14.

Nagyon jó volt együtt a két főszereplő sokat adta a filmhez. A története helyenként unalmas volt, de sok igazán humoros jelenet tetté kedvelhetővé.

 
TomÁcs   2019. 09. 23.

Az egyik kedvenc vígjátékom, amin mindig jókat nevetek. Humoros, jó a története, nincs túlerőltetve a dolog.

 
VvV   2019. 10. 28.

Ki ne akarna egy ilyen közösség tagjává várni? Az egyik kedvenc filmjeim egyike.

Jennifer Aniston

A film összbevétele 17 225 675 dollár volt (imdb.com).

 

24,2 millió dolláros bevételével nem érte el még a gyártási költséget sem.

(LionelMessi10)
 

35 millió dollárból készült a film.

(LionelMessi10)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.