Holiday

The Holiday

2019.01.13 tooker

A sablonok ellenére nagy kedvencem volt, még annak idején moziban láttam. Tetszett Cameron Diaz és Jude Law párosa, előtte elképzelhetetlennek tartottam őket együtt...

2016.10.13 tiszaizsofi

Szívesen megnézem többször is a filmet mert megfelelő arányban van benne a humor , a dráma és a romantikus jelenetek, a két színész nagyon összeillő párost alkot. Igazi jó kikapcsolódást ezért érdemes megnézni.

2017.05.02 Wolowitz

Igazán szerethető romantikus filmről van szó. Nekem nagyon tetszett ez a felállás, kellemesen humoros és hát Jack Black mivel egyik kedvencem nem is volt kérdés, hogy szerethető filmet kapunk.

2019.01.08 urbanistaa

Annak idején még a moziban láttam a Holidayt és elnyerte a tetszésemet, mert a beszólások frappánsak, jók a karakterek és a jelenetek. A befejezése fordulatos, vicces.

2015.06.14 pindurcat

Akár jó film is lehetne, Cameron Diaz nélkül. Nem tetszett a karaktere, erőltetett volt és nem hiteles. Nem tudtam azonosulni vele. A sztori ötletes, és Kate Winslet azért némiképp kárpótolt.

2015.05.07 bambula

Barátnőkkel megnézős film, nem kell tőle várni semmi világmegváltót. Én imádok mindent Kate Winslettel, ellensúlyozza Cameron Diaz érthetetlen jelenlétét. Jaj ha nekem is lehetne egy ilyen kis házikóm az erdő szélén!

2017.02.06 tilino

Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law...a nevek magukért beszélnek...nagyon jól megrendezett, humoros, kellemes vígjáték, ami nem a sablonos és más filmekből koppintott jeleneteken van a hangsúly!

2017.01.07 holnaputan

Karácsony idején kihagyhatatlan. Bár Cmeron Diaz szinkronja picit zavaró, de így is remek kikapcsolódást nyújt a film. Kate háza olyan kis mesebeli.

2016.07.24 Igob1

Egyedi és gyönyörűszép kikapcsolódós film. Tényleg segít a nőknek továbblendülni az életükben ez a film. Nem véletlenül van ilyen nagy népszerűsége töretlenül már 2006 óta. Meseszépen válogatták össze a szereplőket is. A zene meg egyenesen tökéletes.

2016.04.22 nagyniki987

Ez a film mindig feldob, imádom ezt a párost, nagyon jól összehangolt a játékuk, tetszett a sztori és a megnyilvánulások. Vannak jó poénok, jelenetek és érdekes párbeszédek. Ritka jó film még tíz éves távlatban is!

2016.10.26 malnaturmix

Isteni a film hangulata és a története is aranyos. Már többször is láttam és az idei karácsonyi szezonban is kötelező lesz megnézni.

2016.08.23 beus1987

Remek karácsonyi kikapcsolódást nyújt a film. Remek sztori, remek alakítások.

2015.06.27 Mócii

Nekem annyira nem jött be ez a film. Szerintem eléggé sablonos, sok újat nem tudott mutatni. A színészekre nincs panaszom, ők nagyon jól hozták a karakterüket. De ez sajnos kevés.

2016.06.25 punktum

Romantikus téli film. Aranyos a történet bár kiszámítható a vége.